Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 17. september 2009

Jeg tror vi kan ta en evaluering, av avstemningen, som har vært, på johncons-blogg, de siste dagene. Bra innsats av leserne!

avstemning

Det er bare en dag igjen av avstemingen, og den har vært på bloggen, i 5-6 dager, som en del har sett, kan man se, for det har kommet inn 34 stemmer, noe som jeg vel må si at jeg synes er veldig bra, for den avstemningen, den var litt gjemt bort, et stykke ned på bloggen, så dette er faste lesere mye, vil jeg tippe, som har stemt her.

Jeg husker da jeg jobbet i Norsk Hagetidend, høsten 1990, og da hadde de også leserundersøkelse.

Og da tror jeg det ikke var så mange fler enn 34 besvarelser, som de fikk inn, så nå begynner snart johncons-blogg å nærme seg Norsk Hagetidend-størrelse, vil jeg si.

Så sånn er det.

(Og dette betyr ikke at jeg har kalt hverken leserne av Norsk Hagetidend eller johncons-blogg, for grønnsaker).

Men men.

Bare fleiper.

Hovedresultatet, vil jeg si, er at 79% av de som har stemt, ønsker mer klager i form av e-poster, til myndighetene osv.

Så jeg får prøve å skjerpe meg, når det gjelder å sende inn de e-postene, til myndighetene osv., når det gjelder mangel på respekt for mine rettigheter, som er utpreget over hele linja, vil jeg si, spesielt fra myndighetene, men også fra en del organisasjoner og firma.

Men men.

Musikk, var ikke så populært, den fikk bare stemmer fra 8% av de som stemte, så jeg lurer på, om jeg skal prøve å fase ut musikken, fra johncons-blogg, og kanskje opprette en egen johncons musikk-blogg f.eks.

Vi får se, jeg får ha det her litt i bakhue.

Men det var veldig bra å få tilbakemeldinger, på innholdet, på johncons-blogg, så det synes jeg var veldig bra innsats, fra johncons-blogg sine lesere, så nå synes jeg at bloggens lesere fortjener skryt her.

Så igjen tusen takk til leserne av johncons-blogg, for hjelpen med dette.

Det var noen kategorier, som jeg glemte, så jeg skal prøve å få satt opp en 'Hvilken type innhold ønsker du mer av på johncons-blogg (del 2)'.

Og etter dette, så har jeg planlagt en avstemning, om det skal være mer avstemninger på bloggen.

(Bare fleiper igjen).

Nei vi får se, dette med avstemninger, er litt nytt på bloggen, så jeg prøve meg litt fram med disse, eventuelt.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Nå har jeg startet en musikkblogg, og det første temaet jeg prøver å finne ut av, er hvilke artister, som var inspirasjonen for Ole I'Dole, og hans femi stil, på 80-tallet:

http://johncons-musikk.blogspot.com/

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter