Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 17. september 2009

Bestemor Ingeborg

Jeg skrev tidligere idag, på bloggen, i et PS til en annen post, at bestemor Ingeborg, hun prøvde ganske ofte, å få en til å føle seg skyldig, for alt mulig, omtrent alltid noe som ikke var ens egen skyld.

Men hun gikk direkte løs på selvtilliten ens da og selvbildet ens.

Og hun var dyktig.

Så man måtte nesten være fokusert, på å være sterk, når man hadde med henne å gjøre, og var på besøk osv.

Moren min var også sånn, at man måtte være på vakt, konstant, hvis ikke så ble du angrepet, på selvtilliten eller selvfølelsen din da.

Bestemor Ingeborg, hun må jeg vel si, at var så god på dette, at du måtte nesten passe på at hun ikke ødela sjela di, eller ihvertfall selvtilliten din.

(Nå var jeg uvenn med bestemor Ingeborg, siden jeg var syv år, og likte henne heller ikke før det, så jeg var ganske forberedt, ihvertfall som barn.

Men jeg nullstilte jo meg selv da, når jeg ble voksen, så da var jeg ikke forberedt på at folk kunne være sånn.

Siden det var noen år på 80- og 90-tallet, som jeg ikke hadde noe særlig med henne å gjøre, så da glemte jeg vel en del om hvordan det hadde vært som barn, å ha med de i Ribsskog-familien å gjøre).

Så bestemor Ingeborg, hun kunne nesten ha vært med som et av monsterne i Hellraiser, hvor de jo pratet om å 'tear your soul apart', osv.

Så sånn var nok nesten det, dessverre.

Beklageligvis.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter