Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 2. september 2009

Jeg fant ut noe, om en som skrev dritt om meg, på Dagbladets kommentarsystem. Han er nok kjøpt og betalt, tror jeg

betalt

http://www.dagbladet.no/2009/09/01/kultur/tekno/wikipedia/jimmy_wales/store_norske/7904762/?commentId=3336148#comment_3336148

PS.

Her er det han skrev om meg:

det han skrev

(Samme link som ovenfor).

For en vanlig Dagbladet.no-leser, så ser nok dette veldig fint og intelligent ut.

Men han er egentlig helt på jordet, og jeg kan ikke se at vedkommende har peiling på det han skriver om.

Han spørr etter hvor sensuren er, og det forklarer jeg jo om i åpningsinnlegget mitt, hvis han hadde lest e-posten til Hr. Wales, som jeg linket til, i åpningsinnlegget.

Men det har vedkommende tydeligvis ikke gjort, selv om han skriver nesten en hel stiloppgave, eller en halv, eller noe.

Og vedkommenede er helt på jordet, og skriver egentlig bare piss, tørr jeg påstå, for jeg kjenner til disse problemene i hue.

Men han får masse anbefalinger, for han skriver på en måte, som tyder på at han skjønner seg på teknikk, (selv om det han skriver om, ikke har med det problemet jeg nevnte å gjøre), og han skriver i en selvsikker stil, så folk som ikke har greie på temaet, de vil nok tror at han her har rett, i det han skriver.

Men egentlig så skriver han bare masse piss, og dritt om meg, og treffer ikke temaet ordentlig engang.

Hvorfor vil han, som er medlem i bandet Svein og Svingstanflickorna, skrive om Wikipedia?

Jo, fordi noen, (Stein Erik Hagen?), nok har kjøpt en drittpakke, mot meg.

Så er dette her del av den drittpakka da, som skulle forsøple Dagbladets kommentarsystem, sånn at ingen skulle få med seg, at det jeg skrev, egentlig var om viktige tema, som sensur på Wikipedia osv.

Så får de sånne, som han her drag-artisten, (er han vel), til å skrive noe dritt om meg, sånn at det skal virke som, at jeg ikke har greie på det jeg skriver på.

Og så er det egentlig han drag-artisten, som ikke har greie på hva han skriver om.

Men han skriver på en måte, med masse tekniske ord, og med en selvsikker stil, så damer og andre, som ikke vet helt hva dette dreier seg om, de vil tro at vedkommende drag-artist, er veldig flink og intelligent, og at det er han som skjønner seg på dette, og ikke meg, (vil jeg tippe at folk kan tro da, når jeg leser dette selv, sånn det presanteres, på kommentarsystemet).

Så folk blir altså manipulert, på debattforum, kan det virke som, av rike folk, som kjøper 'drittpakker' da, om meningsmotstandere.

Jeg er jo arbeidsledig nå, så jeg har registrert meg på noen Freelance-sider, for å oversette fra engelsk til norsk, osv.

Og der har jeg sett det, at Freelancere, de blir tilbudt jobber, som går på det, og skrive bloggposter og innlegg på debattfora.

Så dette, som man ser på debattfora, av personangrep-kampanjer, osv., det kan være at rike folk, som Stein Erik Hagen, f.eks., får masse underbetalte freelancere, til å dikte opp et debattforainnlegg da, sånn at det blir en haug av folk, som skriver dritt, om deres meningsmotstandere da.

Og dette fenomenet blir nok jeg utsatt for, ganske ofte, kan det virke som.

Så sånn er nok det.

Har Stein Erik Hagen kjøpt familien min også, er det det som foregår?

Er det derfor alle i familien min, drar på jorda rundt reiser, og til Hawaii hele tida?

Hva med politiet, har han kjøpt de og?

Hvem vet.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om Svein og Svingstangflickorna:

svein og co

http://svingstang.com/

PS 3.

Det kan jo tenkes at han Christoffer Hafsahl da, ikke er med i den gruppa.

Men at han er en freelancer.

Han er nok en nerd, vil jeg si da, mest sannsynlig, siden han bommer så totalt, i kritikken, av meg, på Dagbladets kommentarsystem.

Men samtidig, så bruker han så mye tekniske uttrykk osv., så for 'menigmann', så ser det nok ut som, at jeg er en dumming, og at vedkommende Hafsahl er veldig smart da.

Men jeg tipper vel det nå, at Hafsahl er en freelancer, som har fått i oppdrag, å lage websiden til Svein og Svingstangflickorna, samt å skrive på Dagbladets kommentarsystem, av Stein Erik Hagen, (eller noen andre), som synes det er artig å tulle med meg.

Så dette er kanskje noe man kan lure på, hva som foregår i Norge.

Hva gjør politiet?

Ingenting, som vanlig, de er noen udugelige fjols, vil jeg si.

Så sånn er nok det.

Så 'tyrannen' Stein Erik Hagen, bestemmer over landet, kan det virke som, hvis det er snakk om han da.

Så sånn er nok det.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter