Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 2. september 2009

Jeg sov ganske lenge idag, så ble jeg vekket av noen som så ut som politifolk, men de var fra Liverpool City Council. De lurte på søpla i Leather Lane

Photo 4093

PS.

Disse ringte på calling-anlegget, så jeg måtte gå ned og prate med de.

Så jeg viste de plakaten, som henger innafor døra, om hvor vi i bygningen jeg bor, kaster søpla, dvs. hos Rigbys pub og the Courtyard-resturanten der da.

Så skjønte de at søpla ikke var fra oss.

De spurte om det var noen andre leiligheter, som jeg trodde at søpla kunne komme fra.

Men jeg sa, at jeg trodde at lenger ned der, så var det vel kontorer.

Men jeg sa det, at fra kjøkken-vinduet mitt, så kunne jeg se et slags pauserom.

(Der hvor de har svarte håndklær).

Og det pauserommet, det er vel kanskje litt langt unna frisørsalongen, City of Angels, som vel er 20-30 meter unna, eller noe, vel.

Så om det er noen som bor i G-bar diskotek-bygget, lurte jeg på.

Kanskje det pauserommet er til noe bordell, eller noe?

(For de er veldig pene de unge damene, som jeg kan se at noen ganger bruker det, og de steller håret sitt og sånn, hele tida).

Eller er det til frisørsalongen?

Jeg vet da søren jeg.

Noe er det vel ihvertfall.

Jeg tror ihvertfall at de skjønte det, at søpla ikke var fra vår oppgang og bygning da, siden vi har søppelkasting, ved restauranten der, Lady of Mann.

Så sånn var det.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Her er mer om dette:

Photo 4094

Photo 4095

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter