Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 6. november 2009

Jeg tenker på Christell som var så bortskjemt, og nok trodde hun var Pippi, da hun vokste opp

Jeg husker det, at Jan, broren hennes, hang henne fra takrenna, i huset til Haldis (hesten), i Havnehagen, på Bergeråsen, sånn at hun tok push-ups, eller hva det heter da.

Så hun trodde nok hun var verdens sterkeste jente.

Og faren min, (apekatten), satt bare i sofaen og drakk øl.

Og jeg var som sydhavskonge-pappaen hennes, som hun kunne komme opp til, og spørre om ting, hvis det var noe rart hun lurte på, noe som hente at hun spurte om ting som at det var sant at Linda Moen i klassen hadde barbert håret på musa si, som form av et hjerte, osv.

Og det er nok også derfor, at søstra mi Pia, bare har vært sammen med negre, eller afrikanere da.

Siden hun var søsteren min, og jeg var negerkonge da, eller hva det heter igjen, i Pippi.

Så måtte søstra mi finne seg en neger, eller afrikaner da, (Keyton fra Somalia, og seinere Negib fra Etiopia), for at Christell skulle bli fornøyd.

Det jeg ikke husker, var om hesten til Pippi, klarte å handle i butikken selv, for det gjorde Haldis nemlig, som var moren til Christell.

Så godt husker jeg ikke fra Pippi dessverre.

Men det kan vel tenkes at den hesten klarte det.

Det er nok ikke umulig.

Så sånn var nok det.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter