Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 6. november 2009

Jeg sendte en ny Facebook-melding til hun tremenningen min, Stine Mogan Olsen, som er i slekta til farmora mi, Ågot Mogan Olsen





Stine Mogan Olsen 5. november kl. 17:05 Rapporter

Hei, er visst veldig treg med å svare jeg. Er ikke så mye innom Facebook om dagen, blir litt lei av og til. Og mailen min har vært spammet ned, så da har jeg ikke sett at det var melding til meg heller. Beklager det.


Jeg satt og tenkte, er det ikke noen måte du kan finne ut om dine foreldre/ besteforeldre faktisk er dine biologiske slektninger? For det kan jo ikke være noe ålreit og gå og lure på hvor man egentlig kommer fra. Har du undersøkt om du kan kreve dna-test eller noe sånt?


Jeg var ikke i begravelsen til Ågot. Jeg har faktisk bare vært i 3 begravelser i hele mitt liv, det blir til at jeg går hvis det er noen jeg har kjent godt, liksom. Men en ting må jeg si, og det er at det er jo en ære og få være med å bære kista, kanskje Ågot hadde sagt til noen at hun ville at du skulle være med og bære når den tiden kom?


Jeg har sett på tegneserien din, det som er litt pussig er at jeg kjenner Rune Hestenes som du nevner, for han var distriktssjef for oss et par år. Det må jo være same fyren, han snakker Ålesunds-dialekt, sant? Han sluttet i Europris i fjor da, jeg vet ikke hva han driver med nå. Men han var en av de bedre distriktssjefene vi har hatt, vi hadde han vel i 2 år eller noe så vi ble ganske godt kjent med ham. Han var real og rettferdig, og han hjalp meg med å få høyere lønn for jeg hadde visst feil lønnstrinn. Butikksjefen på den tiden ville ikke høre på meg, men da gikk jeg til Hestenes og spurte, og han ba meg skrive et brev og liste opp hvor lenge jeg hadde jobbet, og hva slags jobber jeg hadde hatt. Så da ble jeg skrudd opp 2 lønnstrinn.

Jeg kjenner ikke til noen av de andre personene du nevner. Det virker som om Rimi har et ganske komplisert system, det er visst veldig mange personer som er involvert i saker og ting der? Mange sjefer som skal styre og ordne. Da er det ikke noe rart at man føler seg overkjørt, tenker jeg.


Nå har jeg forresten fått meg en scanner, så da kan jeg jo scanne noen av de gamle familiebildene som jeg nevnte. Hvis du er interessert, da. Men hvordan skal jeg få sendt bildene til deg?

Hilsen Stine



Erik Ribsskog 5. november kl. 16:45

Hei,

ok, så Rune Hestenes jobba i Europris og ja, det visste jeg ikke.


Nå jobber han visst i en tredje kjede.

Hm.

Men hvis det er noe en underordnede ønsker å ta opp, og han nekter, så er det jo han som blir ansvarlig da, for at dette ikke har blitt ryddet opp.

Hvis du skjønner hva jeg mener.


Hvis Hestenes hadde latt meg forklare hva som hadde foregått, så hadde jo dette med de distriktsjefene som tulla med meg, og satt meg i en felle der, det ville jo blitt rydda opp.

Så dette var feigt av Hestenes, synes jeg.


Men han har jo slutta i Rimi.

Men da gjorde ihvertfall jeg mitt, synes jeg, for at dette skulle bli ryddet opp i.

Hvis jeg skulle tatt det enda høyere, så måtte jeg tatt det med Johannes Hagen og Stein Erik Hagen, og disse hadde jeg aldri prata med en gang.


Og da hadde nok kollegaene mine på Rimi Langhus, begynt å lure om det hadde klikka for meg, hvis jeg hadde drivi å ringt til dem, for de var nesten som noen konger, så da hadde de nok blitt forskrekka og kanskje sykmeldt og det som er, kjenner jeg f.eks. hun som var assistenten min da, Sølvi, rett, for hu var redd for distriktsjefen til og med.


Men men.

Det hadde vært kjempeartig, hvis du kunne sendt bilder av slekta, det er helt sikkert, jeg hadde flaks som så deg på Facebook-sida til Sande videregående, tror jeg.

Kjenner du fetterne og kusinene min, Ove og Heidi og Susanne fra Son, som var ofte hos Ågot?


Jeg prøvde å kontakte fetteren min Tommy, men han har ikke svart.

Tommy har også bilde av sønnen sin tror jeg, på Facebook-sida si, det er vel litt merkelig?

Kjente du Gøril som bodde på Høyen, og var naboen til Ågot, som jeg jobba sammen med på CC Storkjøp, sommeren 1989, da jeg gikk på Gjerdes VGS. i Drammen?


Husker du at det var sånn i gamle dager, at Vestfold bare hadde ti skoleplasser, osv., i Buskerud?

Vet du om Runar og dem leide ut huset til Ågot til noen albanere, etter at Ågot dro til sykehjemmet i Svelvik?


Sorry at det blir mye spørsmål!

Jeg fikk en to-årsgrad nå da, høgskolekandidat, fra HiO, siden de godkjente noen fag fra NHI.

Så NHI var nok en bra høgskole det, vil jeg si.

Sorry at det blir mye spørsmål her.


Hvis du har tid til å sende noen bilder av familien til Ågot osv., så er e-post adressen min: eribsskog@gmail.com.

Jeg legger også ved en YouTube-video jeg lagde i går, om problemene på Bertelsmann/Microsoft.


Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Sa jeg at familien til Christell Humblen, dattera til Haldis Humblen, dama til faren min, var i noe som heter Malteserordnenen/Johannitterordenen?

http://johncons-mirror.blogspot.com/2009/08/her-kan-vi-se-at-slekta-til-christell.html


PS 2.

Her er den YouTube-videoen jeg lagde igår:

http://www.youtube.com/watch?v=MOM_x-eooRE







People working on Bertelsmann Arvato's Microsoft Product Activation over the phone-campaigns, are being controled with the use of negative reinforcement, like if they were dogs. I've been having some ...



Erik Ribsskog 5. november kl. 16:49

Altså, Rune Hestenes jobba som Driftsdirektør i Rimi.


Atlså to steg høyere enn distriktsjef.

Først var det distriktsjef, så regionsjef, og så driftsdirektør.

Og Rune Hestenes var høy og i 50-åra og prata vestlandsdialekt, sånn som jeg husker han.

To meter høy nesten?


Men han må kanskje ha fått sparken i Rimi han da, siden han går ned fra direktør i Rimi, til distriksjef i Europris?

Bare noe jeg så nå, at jeg glemte å skrive i den første meldingen.

Faren til Christell er også fra Ålesund forresten, og Haldis er også fra Vestlandet, så hvem vet.


Hm.

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter