Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 20. september 2007

Re: Atombomben eksisterer ikke.

Trine W skrev:
Det er jo en tåbelig tanke...hvorfor skulle et land påstå de havde smidt 2 bomber..og målet som de var i krig gå med på løgnen og påstå de er blevet ramt.
Det ville da være dejligt og solskinsagtigt om det var rigtigt, at atomvåbnene ikke findes..dejlig optimistisk og dybt naivt...og jeg som troede jeg havde jeg havde monopol på at være blond



Nei det har du nok ikke, ikke på dette forum, så lenge jeg er her.

Men uansett, nå har jeg fått meg noen, eller mange, timers søvn, så nå skal jeg førsøke å summere det opp på nytt:

Altså, man kan velge da.

Om man vil gå rundt resten av livet, å være bange for, det minste som finnes, atomet, eller det vanligste som finnes (tungt-)vann.

Og også tro at dette man er bange for, ved et tilfeldig sammentreff, har fått navn etter Pluto, som er Hades, som er dødsguden, og herskeren i underverdenen.

Eller man kan tro på det Kennedy, eller hvilken president det nå var, refererte til i det sitat: 'you can fool all of the people some of the time, you can fool some of the people all of the time, but you can't osv.'

Da tolker jeg det sitat dit, at det finnes en underverden, som holder en for narr.

Men hvis jeg skal oppfordre, så oppfordrer jeg kun til at man tenker på dette selv, og forsøker å finne ut, hvordan man tror dette kan henge sammen.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter