Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 1. oktober 2007

Slagteren skrev:
Johnsons !!

Jeg tror simpelthen, at vi er nødt til at involverer PET, CIA og Mossad. Margarine mysteriet breder sig og der er ingen der ved hvor det ender. Hvad med smør, bliver det det næste ???

Og hvad siger køerene egentligt(at blive degraderet til margarinefabrikanter), er der nogle der har tænkt på at spørge dem måske ?

Husk !! 75% af alle personer der dumper til køreprøven, er IKKE-RYGERE




Om man kikker på Mills sine websider, så kan man jo se at det var mangelen på smør i Frankrike, som ga starten til margarinens populæritet i Europa:

'Napoleon [III] utlyste nemlig en konkurranse om å fremstille et produkt som kunne erstatte smør. Konsumet av smør i Frankrike hadde steget voldsomt, og tilførslene rakk ikke til. Erstatningsvarer trengtes sårt. Dette ga støtet til en lysende bedriftshistorie for Agrakonsernet i Norge.'.

http://www.mills.no/?module=Articles;action=Article.publicShow;ID=413


Så kan man spørre, hvem var så den Napoleon III, som er ansvarlig for mye av de problemer, som mange av nåtidens kuer rammes av?

(Altså dette med den at smøret er blivet konkuranseutsatt, og at noen 'putter kuer' (eller da animalske fettstoffer) i dette konkurrerende produkt).

Vi får forsøke Wikipedia:

'Napoleon 3. af Frankrig (egl. Louis Napoléon Bonaparte 20. april 1808-9. januar 1873) var Frankrigs første præsident 1848-52 og sidste kejser 1852-1870.


Han var søn af Napoleon 1.s steddatter Hortense de Beauharnais samt, i alt fald officielt, af Napoleons broder Ludvig Bonaparte. Sin ungdom tilbragte han i landflygtighed forskellige steder i Europa, hvor han tidligt prøvede at placere sig som Bonaparte-familiens officielle tronarving. I denne periode propaganderede han ivrigt for den bonapartistiske sag, som han søgte at fremstille som en progressiv, næsten halvsocialistisk ideologi, men uden at blive taget alvorligt. To mislykkede kupforsøg mod Louis-Philippe førte dog 1840 til livsvarigt fængsel, hvorfra han 1846 flygtede til England.'.


Denne Napoleon III, er altså slett ikke den samme Napoleon som er mest berømt fra våre historiebøker, angående de kriger rundt omkring i Europa.

Dette er istedet en annen Napoleon, og slett ikke den samme som er begravet i den tombe med de fine statuer rundt i invaliderdomen i Paris:

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:ME2-DSC_8830.jpg


Men Napoleon 3, står det i engelsk Wikipedia:

'One of Napoleon's nephews became Napoleon III, ruler of the Second French Empire.'.

Så det var altså Napoleon Bonaparte's nevø, (selv om dansk wikipedia er litt difus på det punktet), som skal ha æren for margarinen.

Og slett ikke den Napoleon vi kender fra Waterloo osv., og alle de andre kriger da.

Så har vi i allefall brakt det på det rene.

Men om vi kikker på Mills sine websider igjen, så henviser de skriver de faktisk: 'Napoleon utlyste nemlig en konkurranse om å fremstille et produkt som kunne erstatte smør.'.

Selv om de forklarer jo først at det var snakk om Napoleon III.

Men de burde kanskje ha gjort det mer klart at det var faktisk ikke Napoleon som vi kenner best som står bak oppdagelsen av margarinen.

Så kanskje de forsøker å gjøre margarinen finere enn den er?

Kanskje de slett ikke selv er klar over at det ikke er den mest kente Napoleon som stod bak oppdagelsen?

Jeg klarer ikke å finne på noen vits om de kuer denne gang, så jeg heller prøve å finne på en vits neste gang i stedet.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter