Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 25. oktober 2007

cons
Heltidsansatt

Innlegg: 330
Ble medlem: 01/09/2007

Originally posted by: Spaceisdeep

Originally posted by: cons



Det er mulig, men jeg trodde fra før at Norden var hjemmemarkedet til Orkla, så det er kanskje litt rart som du sier at de ikke selger pizza i Danmark, uten at jeg skal begynne å gjette noe om årsakene til det.







Men det er det kanskje noen andre som vet mer om.







Jeg har da vel aldri sagt at de ikke selger pizza i Danmark. Hat spist pizza der mange ganger.

Jeg spurte om de solgte Grandiosa i Danmark.



Altså her mente jeg:

'men jeg trodde fra før at Norden var hjemmemarkedet til Orkla, så det er kanskje litt rart som du sier at de ikke selger pizza i Danmark'.

Her mente jeg at 'de' hører til 'Orkla' tidligere i setningen da.

Altså at det betyr:

'så det er kankskje litt rart som du sier at _Orkla_ ikke selger pizza i Danmark'.

Men hvis det var feil norsk, så skal jeg klage til norsklæreren min neste jeg ser vedkommende.

Men det var vel forresten Fru Næss det, på Svelvik Ungdomsskole, hvis jeg husker riktig.

Og hun var litt oppi åra, her i midten av 80-tallet, så hun er vel ganske oppe i åra nå eventuelt.

Så det spørs vel kanskje litt om hu kjenner meg igjen da, man veit jo hvordan det er når folk kommer litt oppi åra.

Jeg husker farmora mi, hu kalte meg alltid onkelen min sitt navn, Runar, når hu begynte å komme opp i 70-åra var det vel.

Så det var litt snodig ja.

Og når jeg besøkta a på eldrehjemmet inni Svelvik der en sommer, så ble a nesten redd meg fikk jeg inntrykk av.

Så det var ikke så gøy nei, men det er mulig hu ikke kjente meg igjen da.

Men samme det.

Jeg bare tok med litt fleip osv. på slutten der, det er vel lov å fleipe litt i hvertfall får man håpe, men jeg skal prøve å ta meg inn og holde meg strengt til tema fremover.

Så beklager det.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter