Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 6. november 2007

cons
Heltidsansatt

Innlegg: 405
Ble medlem: 01/09/2007

Ja, og nå dukket det jo opp en ny definisjon, på 'Goy' en annen tråd her.

'koppe
Teamleder

Innlegg: 923
Ble medlem: 12/10/2004

Nå er det en kjent sak at enkelte jødiske tekster med vilje er blitt "oversatt" feil for å bli mer spiselige for kristene og andre vestlige jødene trengte støtte fra, ved at svært negative jødiske ord brukt om ikke-jøder er blitt sterkt moderert i oversettelsen. Så jeg vil nok tippe at hore/kveg er nærmere sannheten enn de andre "oversettelsene". Uansett er vel "Goy" skjelden brukt som et komplement...


Hvilket ord brukes oftest? Hvilket ord brukes oftest av de som ikke har noe å tjene på den ene eller andre oversettelsen?

-------------------------
Angrep er det beste angrep.

Redigert: 06/11/2007 kl 10:16 av koppe'.

Ser jødene seg som opphevet over andre mennesker?


Og da begynte vel jeg å bli litt skeptisk til hva Stabburet, (igjen!), bruker som tilsettingsstoffer i dette produktet da:




Ja, så hvis jeg skulle gitt et generelt råd, så ikke spis Stabburet varer, og heller ikke varer som dem har norrøne logo-merker på, som Melange Margarin:

(Som har en bukk på pakka, kanskje det bukken fra Peer Gynt, bukkerittet? ('Peer du lyver' osv? ikke godt å si NKL/Samvirke/Coop-butikkene da, de hadde jo også en margarin, som heter/het 'Per').

Ja, jeg fant ikke bilde av pakka nå, men det er det samme.

Det virker som om det er noe jødisk-kontrollert mafia opplegg, som putter masse 'Goy'-tull i maten da.

Uten at jeg vel skal gå i detalj, men det virker som om dem putter tullet i maten, i varer med norrøne merker og navn f.eks., Stabburet, Idun, Melange, ja jeg gidder ikke å ramse opp hele butikken.

Men folk skjønner sikkert, det er noe sånn mafia greier som foregår, med at jødene har en agenda mor norrøne folk dvs. blonde da vel, og dreper dem i konsentrasjonsleire, og putter dem i maten osv.

Dette er jeg helt sikker på nå, så nå bare sier jeg som jeg tror det er.

Så skal jeg se om jeg finner linken da:

Melange Margarin: et (potet) hode foran alle andre?

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter