Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 6. november 2007

RE: Veggavisen - varsling!

06 November 2007
00:56

Subject
RE: Veggavisen - varsling!
From
Erik Ribsskog
To
'veggavisen@tv2.no'
Sent
06 November 2007 00:53

Hei,
 
jeg sender en klage på denne posten.
 
Den irrelevant, usaklig og trakasserende.
 
Mvh.

Erik Ribsskog
 
From: veggavisen@tv2.no [mailto:veggavisen@tv2.no]
Sent: 05 November 2007 18:22
To: erik.ribsskog@btinternet.com
Subject: Veggavisen - varsling!
 
Spaceisdeep har postet en melding kaltStoltenberg familien - I lomma på KGB?.

Meldingen ble postet: Monday November 05,2007 07:22:22 PM
Det jeg tror mange med meg inkludert er at med disse trådene du har startet og alt du tar med av irrelevante ting for den akteulle tråd og enormt lange innlegg tilslutt ender som mange har før.
Vi har hatt en del som har hatt liknende tendenser m.h.t konspirasjon og lange tildels "kjedelige" innlegg og de blir fort litt "uglesett" og ignorert av de aller fleste inkl.meg.
Dette var et tips cons, kun et tips

Du kan se meldingen på http://forum.tv2.no/forum/messageview.cfm?catid=12&threadid=38511&forumid=1.

Ønsker du å avslutte varslinger, kan dette gjøres gjennom "Mitt Forum" (http://forum.tv2.no/forum/today.cfm).
Ønsker du å svare, logg deg inn på forumet, svar på denne emailen vil ikke bli registrert.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter