Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 11. februar 2008

Enclosure 1, letter to Tesco, 11/2.

Phoney.
Nå var det ei phoney-aktig dame på Tesco.

Mørkt hår, i 20-åra med miniskjørt, som bare kjøpte en baguette, og som jobba der, virka det som, for hu gikk ikke ut.

Ligna på lignende plot av hu rødhåra på Spar for noen uker siden.

Og tiggerne i Matthew Street virker litt for årvåkne og studerende spørr du meg.

Som jeg har tenkt før, så skjedde det nok noe da jeg sendte de e-postene fra Arvato i 2006.

Også later bare alle som om det ikke har skjedd noe.

Det er sikkert greit det.

Men at dem skal late som om det ikke finnes noe som heter menneskerettigheter og, det er vel litt drøyt.

Og hva med et åpent og demokratisk samfunn?

Skal dem la folk gå rundt i årevis, uten å fortelle dem hva det er som foregår, sånn at folk kan gå videre med livet sitt?

Utforsk annet under samme kategorier: Diverse
Dette stykket ble skrevet på torsdag, 10 januar, 2008 klokken 19:06 og ble skrevet under Diverse. Du kan følge diskusjonen via en RSS 2.0 strøm for innleggets kommentarer. Du kan kommentere under, eller eller peke til denne permanente pekeren fra din egen blogg. Din kommentar blir synlig umiddelbart, men den kan bli sensurert ved en senere anledning. Rediger dette innlegget.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter