Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 25. mars 2008

Graveson. (In Norwegian).

Tråden min om Thomas Graveson plakaten, ble slettet fra det norske Everton-forumet.

Jeg lurer på om det er Politiets sikkerhetstjeneste som driver å driter seg ut.

Det er i hvertfall snakk om organiserte angrep.

Og jeg leste noe på den xiandos siden, som kan virke forklarende muligens.

Er Politiets sikkerhetstjeneste under kontroll av Illuminati, som jeg mener jeg lest hentydninger om tidligere.

At de fleste av verdens etterettningsorganisasjoner, er under kontroll av Illuminati, eller av det her jødiske verdensherredømme, eller hva det kalles.

Det er nok noe slikt som foregår.

Noe er det i hvertfall.

Og organisert, det er jeg ikke i tvil om at det er.

Det så jeg på postene i tråden.

Selv om den nå var slettet da.

Men likevel.

Her er det som stod på xiandos:

The ability of opponents to utilize computer bulletin boards to pass information and educate people must be met with an active program of disinformation and attack." (Codeword: Cablesplice, 1993)

Terror-nettverket "Politiets Sikkerhetstjeneste" er også aktive på Internett og flommer over portaler, forum og andre tjenester der folket kan kommunisere fritt med feilinformasjon, propaganda og sjikane. Formålet med deres Internett-virksomhet er å kritisere og så tvil om troverdigheten til enhver som fremmer objektiv faktainformasjon som går på tvers av det myndighetene ønsker at folk skal tro. Politiets Sikkerhetstjeneste overvåker Internett-forbindelsen til menneskene de trakasserer slik at de umiddelbart eller etter kort tid kan svare på debattinnlegg som menneskene de trakasserer skriver.

http://nb.xiandos.info/Politiets_sikkerhetstjeneste

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter