Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 9. mars 2008

Krig i Norge? XX (In Norwegian).

Da jeg jobba som assistent på Rimi Nylænde, fra 94 til 96, så var jeg med en eller to ganger, på det årlige assisterende butikksjefmøte, på hovedkontoret på Sinsen da.

Og da var det alltid ut å kjøre båt, som dem leide, med alle assisterende butikksjefene, i Oslofjorden etterpå, fra Aker Brygge.

Og da tok vi buss ned fra Sinsen til Aker Brygge da.

Og på en av de her turene, det var vel antagelig i 94 eller 95 da, om våren, tror jeg.

Da husker hun Anne-Kathrine (Skodvin), sa i bussen til en annen distriksjef, som heter Anne-Lise.

At hun likte ikke de her forrandringene i årstidene/sesongene, og at man skulle kle seg etter det osv.

Jeg kjente ikke noen av de andre assisterende butikksjefene omtrent husker jeg, så jeg satt og prata med Anne Kathrine og Anne Lise i båten.

Men så hørte jeg han Thomas Sanne, som var assistent på Rimi Nordstrand, eller noe, var det vel, ropte og sa jeg måtte komme bort til dem.

Men jeg veit ikke hvor jeg kjente meg minst hjemme jeg, sammen med distriktsjefene eller de andre assistentene.

Men det var litt rart husker jeg.

Men sånn er det vel.

Men det var fint på fjorden da, og vi alltid kylling eller reker, på de her turene da, hvis jeg husker riktig.

Og øl, ikke minst.

Og etterpå, så gikk vi ned under dekk.

Og der satt det blant annet to assistenter, fra Rimi Oppsal, tror jeg det var, og de klagde på hun butikksjefen de hadde, at hun aldri jobba lørdager, men de jobbe alle lørdagene.

Så dem var fullt av innestengt aggresjon mot den her butikksjefen da.

Så det var nok å spørre om sjefen var grei, så kom det utbrudd fra begge to samtidig gitt, at det var hun nok ikke.

Men men.

Får jeg se om jeg klarer å få gjort noe jobb her kanskje og.

Vi får se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter