Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 4. april 2008

En som lurer på om Jens Stoltenberg er homo. (In Norwegian).

Sivert Sæterbø said...
Litt interessant..
Jeg bor på Phuket, og hadde besøk fra Norge for noe over en uke siden.
Denne personen hevdet under en diskusjonen om mor Norge som alltid kommer opp, at Jens Stoltenberg er homofil... et rykte jeg personlig aldri har hørt, men har faktisk tenkt inni meg selv uten påvirkning utenfra.

Jeg søkte litt på nettet og fant denne dagbladartikkelen:

http://www.dagbladet.no/magasinet/2004/09/26/409533.html

Jeg var egentlig fornøyd og skrev denne bloggen.... innholdet er borte vekk... med trusler om utkastelse fra VGB..

http://www.vgb.no/6048/perma/285615/

Etter en runde med PFU skrev jeg en to nye blogger:

http://www.vgb.no/6048/perma/285819

http://www.vgb.no/6048/perma/288162/

I ettertid ser jeg at nettet er fullt av spekulasjoner om at Jens Stoltenberg er homo...

Defor tenker jeg nå at magasinartikkelen var en avledningsmanøver??

Man kan jo undres..

http://johncons-mirror.blogspot.com/2007/11/cons-heltidsansatt-innlegg-396-ble.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter