Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 4. april 2008

Jugoslavia XXIX. (In Norwegian).

Så, var det vel kanskje noe sånt som dagen etter vi kom hjem fra Pula.

Da tok han sønnen i huset der, og sa noe om at jeg skulle bli med dem, eller noe.

Det var en hel haug med unger, kanskje 5-6 fra Jugoslavia da, og Christell og meg fra Norge.

Så dukka det plutselig en naken jente på min alder.

Og han sønnen i huset, dreiv å presanterte meg og sa navnet hennes osv. da.

Her er hun og hun da.

Vi var jo sånn 9, 10 år da, så jeg synes kanskje det var litt i eldste laget å fly rundt naken blandt folk og gjester fra Norge osv.

Jeg husker jo, når jeg og søstra mi var med muttern og stefattern ut i skjærgården utenfor Nevlunghavn, var det kanskje, da vi var sånn 3-4 år osv.

Da tilta muttern noen ganger, og hu hadde vel glemt å ta med badetøy da.

Så da lagde hu blomsterkranser av noe løvetann eller noe, så sa hu at var blomsterbarn og sendte vårs til å gå rundt på stranda der i nettoen osv.

Så jeg tenkte at hu her jenta hadde noe sånn hippiefar eller noe sånt, som var litt sånn streng og myndig, og som insistesterte på at hu skulle være sånn hippie blomsterbarn, som muttern hadde plapra om, sånn 4-5 år før da.

Bare at dem var litt treigere ute, nede i Jugoslavia, med hippie-ting osv.

Og at faren var litt treig til å skjønne at dattra begynte å bli litt for gammel, når hu var i 9-10 års alderen, til å gå rundt i nettoen i hagen til naboen osv.

Det var sånn jeg tenkte det måtte være.

Så selv om de Jugoslaviske ungene smilte osv., så ble jeg litt skeptisk til å prøve å bli kjent med hu jenta eller noe, siden jeg var litt skeptisk til at dette kunne være riktig.

Jeg tenkte at det nok sikkert ikke var meninga at utenlandske gjester, som ikke var vant til at hu gikk naken rundt i hagene til naboene, skulle prate for mye med hu, når hu gikk rundt sånn, det hadde vel kanskje ikke han hippie-faren i tanken, tenkte jeg da.

Så jeg ble litt skeptisk for han hippie-faren, så jeg gikk vel bort til Christell i stedet vel, som stod et stykke i bakgrunnen.

Så etter det, så leika vel ikke vi så mye med de jugoslaviske ungene.

Det ble sånne terror-regler der nærmest, rundt den tida her.

De klagde på at jeg hadde tråkka i blomsterbedene, når jeg hadde leika krig med han sønnen dems på min alder da.

Og det var masse annet, vi fikk ikke lov å leike i hagan dems lengre, vi måtte holde vårs til den lille hagen utenfor der vi leide.

Der det var rød jord, mener jeg å huske, og noen ganger dukka det opp firfisler, som vi ikke hadde sett før i Norge.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter