Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 7. april 2008

Telefon forrige uke. (In Norwegian).

Jeg husker fattern ringte i forrige uke.

Så spurte han hvorfor jeg ikke flytta tilbake til Norge, siden jeg hadde så bra CV osv.

Så sa jeg det, at jeg dreiv med en sånn Arvato, harassment at work case, osv.

Og at jeg ikke visste hva som foregikk i forbindelse med det her mafia greiene osv.

Så sa jeg også det, at det var noen damer på jobben, som hadde vært sykmeldt i to måneder osv., som jeg lurte på hva som hadde skjedd med.

Så sa fattern, at det var mye misbruk i forbindelse med sånt.

Med sykelønnsordninger osv.

Så det bare kom jeg på nå.

Han sa han hadde begynt med noe distribusjon osv.

Så det er bra det at han har fått seg jobb osv.

Selv om han prater litt rart noen ganger.

Men man kan jo ikke skjønne alt.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter