Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 15. juni 2008

Staten passer på nordmenn, (oppdatering). (In Norwegian).

KOMMENTER DENNE SAKEN:

Det er 12 innlegg til denne saken:
Kjærlighetsbonden vil ha 35 mill. for gården

Top of Form


Til asd

cons

15/06 16:42

Jeg hadde ikke så mye penger da dette skjedde, så jeg kom meg ikke lengre enn til England, eller Liverpool rettere sagt. Men til det du sa om multikultur, engelskmennene har vel en sterkere kultur, enn nordmenn, er mitt inntrykk. Så jeg har inntrykk av at folk fra andre kulturer tilpasser seg mer, her, enn i Norge. Selv om nok London er mer som Oslo kanskje, bare i større skala da, uten at jeg kjenner til det helt nøyaktig.


Anmeld
innlegg

re: cons

asd

15/06 15:41

Til cons. Du bor i England, men er du klar over at de engelskmenn som kan faktisk rømmer den rønna? (multikulti)


Anmeld
innlegg

Til cons

Utenlandsboer

15/06 15:36

Da har jeg nok misforstått deg. Har flyktet av samme grunn.


Anmeld
innlegg

Til cons

Flex

15/06 15:26

For min del høres det ut som at du har havnet på institusjon. Paranoia er ikke til å spøke med. Forøvrig ser det ut til at Anders Berg har skjønt det med markedsføring. Først får han gratis vise frem gården på TV (reklameplass tilsvarende mange millioner) og deretter selger han den (og media gir ham enda mer gratisreklame)


Anmeld
innlegg

Til utenlandsboer

cons

15/06 14:38

Nei, det er feil, jeg er i England jeg, så det er alt for varmt med lue. Jeg måtte flykte fra kommunistene, eller hvem det var som jagde meg. Men sånn er det.


Anmeld
innlegg

veeeel

bob

15/06 14:15

Nå er jo gården hannes i drift med 4 store produksjonbygninger for kylling. Er vel litt annerledes enn sommerhuset som frk Hagen skulle ha seg....


Anmeld
innlegg

Til Cons

Utenlandsboer

15/06 14:08

Det ble vel feil. Det er du som trenger en diger lue!


Anmeld
innlegg

Til nissen

Utenlandsboer

15/06 14:07

Du var jamen noe til nisse du. Trekk luen godt ned over både ører og øyne.


Anmeld
innlegg

Svar til Nissen

cons

15/06 13:45

Du sier at det som betyr noe, er hvor mye noen er villige til å betale. Men det som betyr noe, er jo hva Staten sier. Hvis Staten synes at den prisen noen er villig til å betale, er for høy, så får man jo ikke lov å selge. Så vi er heldige som har Staten til å passe på oss. Nordmenn klarer ikke å passe på seg selv tydligvis, så det er bra vi har Staten.


Anmeld
innlegg

Verdt?

Nissen på låven

15/06 13:33

Det er vel ganske irrelevant hva den er verdt, det er hvor mye noen er villig til å betale...


Anmeld
innlegg

svar til Tom

bjarne

15/06 13:20

hva med å utdype det litt.... rekkehuset mitt er straks verdt 4 mill. kommenter noe du har peiling på du...


Anmeld
innlegg

Dyrt

Tom

15/06 12:46

Den er verdt 10 !


Anmeld
innlegg

Bottom of Form



http://e24.no/eiendom/article2484060.ece

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter