Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 15. juni 2008

Tull med Pizza Grandiosa, på Rema, på Furuset-senteret. (In Norwegian).

Skoleåret 1990/91, så hadde jeg et friår, fra NHI (Norges Høyskole for Informasjonsteknologi).

Så da fikk jeg etterhvert en jobb, på OBS Triaden, i Lørenskog, mens det fremdeles het Matland der.

Det var kanskje 16-20 kasser der, det var stor supermarked, og jeg jobba i kassa da, siden jeg hadde jobba i kassa, på CC Storkjøp, i Drammen, ved siden av 3. klasse handel og kontor, i 1988/89.

Det var to ledere i kassaavdelingen, og hun ene var fra Finland vel, og pratet svensk, og het Helene.

Noen av oss som jobbet der, Knut, Lene, Liss, Fanny og meg vel, og sikkert noe fler ble bedt i 30-års dagen hennes, det må ha vårt i 1991 det da, hvis jeg husker riktig.

Hun andre kassalederen var der også, hun husker jeg ikke hva heter, men hun var litt prega av at sønnen hennes nettopp hadde dødd, hvis jeg husker riktig.

Det var vel på Grorud eller noe, tror jeg.

Og moren hennes var der husker jeg, og hun mener jeg å huske gjorde en del obskøne ting, hvis jeg husker riktig, jeg mener i hvertfall å huske at hun Lene nevnte det her da, hvis jeg ikke husker helt feil.

Så det var vel ikke så kult å ha bursdag da.

Men men.

Jeg begynte jo i Rimi, da jeg hadde juleperm fra militæret, julen 1992.

Da jeg var ferdig i militære, sommeren 1993, så hadde jeg noen uker sommerferie, da jeg drev litt med programmering osv., og søkte jobber da.

Da pleide jeg å handle på Rema på Furuset, siden det var den nærmeste billig-butikken da.

Og da hadde Helene begynt å jobbe der, nå som kassamedarbeider.

Og også han som var sjef på Matland, Paulsen, han var nå butikksjef på Rema på Furuset-senteret.

Den Rema-en var ganske nyåpnet, da jeg selv bodde på Furuset, i 1990/91, så var det bare en Mega forretning og en storkiosk på Furuset-senteret.

Nå bodde jeg på Ellingsrud, men det var lengst vest på Ellingsrudåsen, så det tok bare 10 minutter å gå til Furuset, på en sånn snarvei.

Men da ble jeg mobba av Helene i kassa.

Fordi jeg kjøpte en Pizza Grandiosa, og en 1.5 liter Coca-Cola, og en pose Tortilla-chips, og noe brød og skinke-pålegg osv.

Men altså det var en grandiosa, og en cola, og en pose tortilla-chips for hver dag da.

Og det klagde hu Helene på da.

Men samme det.

En senere gang jeg gikk der, og kjøpte omtrent det samme vel.

Så lagde jeg Grandiosa, når jeg kom hjem, til Ungbo i Skansen Terrasse da.

Og da var den ene pizzaen så vond, at jeg måtte kaste den.

Kjøttet smakte og lukta helt for jævlig, og pizzaen så heller ikke ut som en vanlig Grandiosa.

Og Grandiosa visste jeg hvordan så ut, for de hadde jeg pleid å spise flere i uka av, siden fattern begynte å kjøpe den, på begynnelsen av 80-tallet.

Og senere kjøpte jeg de selv, jeg fikk penger til å kjøpe mat for.

Så den måtte jeg kaste.

Og så lagde jeg den andre Grandiosaen, og den smakte vanlig.

Jeg husker at en butikkmedarbeider, med mørkt hår i 20-åra, tror jeg, stod og spanet på meg, den gangen, da jeg kjøpte den vonde pizzaen.

Jeg skjønte ikke hvorfor han så på meg, men han hadde vel god tid, tenkte jeg.

Da, synes jeg det nesten virka som at det var en slag familiebutikk, med Helene og en annen kassaleder fra OBS Triaden, en asiatisk dame, og jeg tror også han med mørkt hår kan ha vært en som før jobbet på Matland/OBS Triaden, uten at jeg skal si det sikkert.

Kanskje det var broren til hun som studerte jus, og som var niesa eller noe, til en som var butikksjef på Rimi Klemetsrud, før det senteret på Mortensrud ble bygget om.

Jeg var på jobbintervju der, den dagen han utenriksminister Holst døde.

Men han likte ikke meg, jeg sa noe om at OBS var vel greit, og det likte ikke han butikksjefen på Rimi Klemetsrud, så jeg fikk ikke den jobben, men jeg fikk en assistent-jobb på Rimi Nylænde etterhvert istedet.

Men samme det.

Så det virka for meg, som at den Rema-en på Furuset, var en butikk, hvor folka var nesten i familie, sånn at de kunne stå og spane på kundene, (selv om jeg så rimelig straight ut, vil jeg tro), hvis de ville, siden de var der hele dagen uansett.

Sånn virka det i hvertfall for meg.

Så om de var noe slags mafia, og tulla med Grandiosaen min da?

Det lurer jeg litt på nå.

Da, i 1993, så trodde jeg at det var at noen (en kunde), hadde lagt pizzaen ut av frysern, og at den hadde tint, og så blitt lagt tilbake.

Og at det var dette, som den vonde/fæle smaken kom fra.

Men nå tror jeg, at selv ikke en slik tining av Grandiosaen, ville ha ført til en så vond smak.

Så de, Paulsen og Helene og han med mørkt hår, som jobba på gulvet, må nok ha vært en slags mafia, vil jeg tro, som tulla med Grandiosaen.

Det er i hvertfall sånn det virker for meg.

Men jeg gikk ikke tilbake dit etter dette.

Da begynte jeg vel å handle på bl.a. Rimi i Jerikoveien, istedet, selv om det var omtrent dobbelt så langt.

Men sånn er det.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter