Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 16. juli 2008

E-post fra Claudia Wakim. (In Norwegian).




Google Mail - vedr.harassement










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




vedr.harassement











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Wed, Jul 16, 2008 at 10:51 AM




To:
claudia wakim <claudiawakim@hotmail.com>






Hei,

 

her er det du skriver:

 

'

Claudia Wakim wrote
at 10:51am on April 28th, 2008

I belive this Ribsskog is a hoax.. Try to find out who he is?
Propaganda.. works both ways if he`s "crazy" enough..
Silly dude..

'

 

Du sier jeg er en 'hoax'.

 

Det betyr en som er falsk.

 

Altså at jeg skriver med falsk navn.

 

Det er trakassering, i min bok.

 

Men jeg kan poste e-posten din, på bloggen, så får du din versjon der og.

 

Forøvrig, så tror jeg det er noe galt i den Martine-saken.


Hvorfor sier de at faren er en veldig rik forretningsmann, når firmaet er konkurs og de bor hos bestemoren til hun drepte jenta.

 

Og hvordan kunne mordofferet og vennnina, ha råd til en 4-5 roms leilighet, ved Victoria St. der, i London, når de studerte.

 

Jeg vil tro en sånn leilighet koster minst 30-40.000 i måneden.


Så jeg vil tro at leilighet og utdannelse, kan ha vært betalt av de her rike araberne da.

 

Og at disse norske jentene, var betalt for å være selskapsdamene deres, eller noe.

 

Noe sånt, vil jeg si.

 

Og forresten, hvis du er norsk, hvordan kan det ha seg, at du ikke klarer å skrive fornavnet mitt riktig, det er jo et av de

vanligste norske navnene.

 

Med vennlig hilsen

 

Erik Ribsskog

 

On 7/16/08, claudia wakim <claudiawakim@hotmail.com> wrote:

Hei Eirk.

Jeg ønsker at du fjerner meg fra "harassement" lista di på hjemmesiden din. Fordi jeg ikke har "harassed" deg som du sier, men fordi jeg er veldig skeptisk til måten du utrrykker deg på i denne saken. Grunnen til at du fikk problemer på Martine VikMagnussens`s side er åpenbar for noen,- det var altfor personlig det du sa.

Du er nødt til å respektere at creator av siden ikke ønsket den slags debatt. Du kan jo bare starte din egen side for Martine Vik Magnussen.

jeg var forøvrig inne på noe av de samme tingene du skrev om der, -  at dette "mordet" var en greie for å skape internasjonale politiske sprøsmål og sette familien til den jordanske gutten i trøbbel. Ei norsk dame - fra rikt land med arabiske bekjentskaper er snadder for enhver problemmaker.


Jeg beklager at du tok dette som trakassering, jeg oppfatter det ikke sånn. Din intensjon var vanskelig å se i dette forumet, - og på meg virket du som en mann som faktisk var på "den andre siden" - altså en dobbeltmaker - en propagandaspreder som skulle "debunke" eventuelle konspirasjonsteorier rimelig raskt.


Håper du kan vurdere plukke med ned fra "trakkaserings-lista".


God skrivelyst videre- og Fred & Kjærlighet til deg!

mvh

Claudia W,
_________________________________________________________________

Hold kontakten med Windows Live Messenger.
http://clk.atdmt.com/GBL/go/msnnkdre0010000003gbl/direct/01/









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter