Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 16. juli 2008

E-post til Thomas Kvehaugen. (In Norwegian).




Google Mail - Personlige opplysninger...










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Personlige opplysninger...











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Wed, Jul 16, 2008 at 3:22 PM




To:
Thomas Kvehaugen <thomas.sk@hotmail.com>






Hei Thomas,

 

jeg tror det er noe galt.

 

Hvorfor klarte ikke søstra di, å finne noen dokumenter, i mappa mi, på Ica Norges hovedkontor, enda jeg har jobbet i 12 år i Rimi.

 

Og hu andre søstra di, er gift med Morten Jenker, som sa høyt på en fest en gang, at en dame jeg sjekka opp da, Sophie, fra Rimi Karlsrud, hadde sagt, at hun 'skulle suge pikken min', når hun bare sa hadet.


Mens hele festen hørte det.

 

Så jeg tror ikke alt er som et burde være.


Vanja Bergersen, fra Rimi Bjørndal, hun lagde forresten et poeng av, en gang, at du ikke ligna på faren din, Kristian Kvehaugen, som var butikksjef på Rimi Bjørndal.

 

Og han skulle en gang, ha meg til å kjøpe, en lada, som du hadde arva, fra tanta di, eller noe.

 

Og en gang, så tok han faren din, rundt hun Hanna, som jobba der, og skikkelig rista i hu, og sa hei jenta, jeg er gutt.

 

Og Thomas Sæther, var det vel, sa at han var alkis.

 

Og kjøpte sånne Alkis-bomber (0.7 litere med øl), tre stykker vel, hver dag.

 

Så jeg tror at noe ikke er riktig.

 

Og Irene, sa at faren din, hadde sagt at noen kamerater av deg, hadde fått deg til å ta penger fra safen, på Rimi Munkelia, for å låne dem de pengene.

 

Så her synes jeg det er så mye rart, at jeg tror det er best å skrive om det på bloggen.

 

I tilfelle noe av dette, har med det, at Rimi (eller Ica Norge da), ikke vil gi meg filene mine, brev fra Stein Erik Hagen osv., enda jeg har jobbet i Rimi, i 12 år, og jobba veldig hardt, blant annet på Rimi Bjørndal, da faren din, var sjef for meg.


Nesten som en slave, må jeg vel si, at jeg jobbet som, på Rimi Bjørndal.


Så sånn er det.


Med vennlig hilsen


Erik Ribsskog

 

PS.

 

Jeg husker jeg hadde fest, i Waldemar Thranes gt., i en leilighet jeg leide av Rimi, for Rimi Bjørndal, i 1997, var det vel.

 

Og da, så kommenterte du, til Thor-Arild, at det var så bra fjæring i senga mi, som jeg måtte bruke som sofa da, med sengeteppe og sånn da, for de leilighetene var jo mer som fuglekasser, eller hva det var, som faren din kalte dem.

 

Og da gliste du, og hoppa i senga, husker jeg.


Hvorfor kommenterte du fjæringa i senga, som jeg kjøpte av Magne Winnem da, for jeg trengte ny seng, det var noe revet opp osv., den senga, i trekket.


Var det noe tull med den senga, som du visste om eller?


Med vennlig hilsen


Erik Ribsskog

 

On 7/16/08, Thomas Kvehaugen <thomas.sk@hotmail.com> wrote:

Hei Erik.....
 
Hva i alle dager er det du driver med???
 
Ser at du har lagt ut en personlig dialog mellom oss fra en PRIVAT innboks på Facebook... Jeg har ingen interesse av at du legger ut dette så alle og enhver kan se det, og jeg ser helst at du fjerner dette. Det samme gjelder alt du har skrevet som inneholder mitt fulle navn! Ikke spesielt kult å google seg selv, når man ser at det er lagt ut PERSONLIGE og SENSITIVE opplysninger om en selv!

 
Kan du gjøre meg den tjenesten?
 
Ellers håper jeg du har det strålende der borte i England
 
Mvh
 
Thomas




Få Hotmail du også. Windows Live Hotmail nå med 5000 MB gratis lagringsplass.










Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter