Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 3. juli 2008

Fra Ungdomsskolen. (In Norwegian).

Da klassen vår fra Berger, begynte på ungdomsskolen i Svelvik, i 1983, må vel det ha vært da.

Da dukket det plutselig opp seks jenter, eller noe, fra Svelvik, som skulle være i klassen vår.

Bare jenter, av en eller annen grunn, så de jentene fra Berger, Linda Moen vel, hun ble litt sur, og begynte å snakke om sosse-jenter osv., hvis jeg husker riktig, da vi fikk høre det her.

De jentene, skal jeg se om jeg husker hvem det var.

Det var Vibeke Kjølstad, Anne Grossvold, Jeanette Aulie kanskje hun het, Line Nilsen da, som jeg også i klassen med på handel og kontor et år vel, i Sande, også var det Irene Lippert, også var det en jente med mørkt hår, som het, hm, tja, hva het hun igjen da.

Det var en som farga håret blondt en gang, husker jeg, og da sa Odd Einar til lærerne, at vi hadde fått en ny jente i klassen.

Så hun farga håret mørkt igjen, dagen etter.

Så sånn var det.

Men det var sånn, at de jentene fra Svelvik, de satt til høyre i klasserommet, bakerst.

Untatt hun Anne Grossvold, hun satt bak i klasserommet til venstre.

Det var litt rart husker jeg.

Jeg satt foran i klasserommet, til venstre, ved vinduet der, så jeg så mot Svelvikveien, og jeg husker ikke om man kunne se så langt som til fjorden, kanksje hvis man reiste seg opp.

Men jeg pleide da å ha en gjeng med plageånder, må man vel kalle dem, gutter fra Berger da, bak meg i klasserommet da.

Jeg satt kanskje litt utsatt til, foran i klasserommet det er mulig.

Men da, i 9. klasse, var det vel, så var det sånn, mener jeg å huske.

At hvis jeg snudde meg da, så satt det plutselig en mørkhåret jente fra Svelvik der, som het Anne Grossvold, like bak og til høyre for meg da.

Hvor det vanligvis satt sånn ganske tøffe gutter fra Berger, så hadde plutselig hun flytta seg, hun Anne Grossvold, vekk fra de andre 'sosse'-jentene, fra Svelvik, så satt hun der og så smilte litt vel, når jeg snudde meg, og nesten måtte gni meg i øya, og ikke skjønte hvorfor det satt en jente fra Svelvik der, blandt alle gutta, og noen jenter fra Berger da.

Det var litt rart.

Dette var kanskje samme året, som han broren til hun Anne Grossvold, Simen, var sammen med stesøstra mi, Christell.

Hvis ikke jeg blander nå da.

Jeg bare tenkte på det jeg skrev i går, og da husket jeg, at jeg ble ganske forundra, over at hun Anne Grossvold, plutselig satt bak der hvor jeg satt, i høyre side av klasserommet, sammen med alle de tøffe gutta, og ikke sammen med sossejentene fra Svelvik, det synes jeg var litt rart.

Christell fikk visst dårlig rykte, i Svelvik, etter å ha vært sammen med han Simen.

Men jeg vet ikke helt hva som skjedde egentlig, jeg prata ikke så mye med Christell og dem på den tida, så helt nøyaktig hva som skjedde det skal jeg ikke utale meg om.

Men noe må det vel ha vært.

Bare noe jeg kom på nå.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter