Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 2. juli 2008

Mer Grieg. (In Norwegian).



Her er mer Grieg.

Denne lærte vi å spille i på blokkfløyte, i musikktimene, i fjerde klasse osv.

Da bodde jeg aleine, i Hellinga, på Bergeråsen, i Vestfold.

For da hadde fattern flytta ned til Haldis, i Havnehagen, våren før, var det vel.

Men da hadde vi vært i Jugoslavia, sommeren 1980, på Istra-halvøya da, som nå er i Kroatia, jeg og fattern og Haldis, og datteren til Haldis, Christell.

Så da, når jeg gikk i fjerde klasse vel, det må vel ha vært vinteren 80/81, så dukka Christell og venninna hennes, som bodde hos dem omtrent, Nina Monsen, opp.

Og da satt vi i den gamle grønne ganske hippie-aktige, eller 70-talls sofaen til fattern, og muligens muttern, før dem skilte seg, og bodde på en adresse der, som het Toppen, det husker jeg ikke.

Men da spilte jeg den her på blokkfløyte for dem da, mens dem satt i sofaen på hver side osv.

Så da var jeg skikkelig playboy.

De var et par år yngre enn meg de her da, så de var vel 8-9 år da.

Så da spilte jeg 'morgenstemning' på blokkfløyte, og det likte dem tror jeg.

Så jeg spilte sangen på blokkfløyte, også klinte jeg med hu ene, også spilte jeg sangen på blokkfløyte igjen også klinte jeg med hu andre.

Så jeg var nok en luring.

Men det her må ikke noen si til fattern og Haldis og Jan og sånn, jeg vet ikke om de synes det her var så populært, men samme det.

Bare fleiper.

Men det var første gangen jeg klinte med noen i hvertfall, hvis jeg husker riktig, det er mulig.

Men men.

Men nå er hun Nina Monsen død da.

Da vi kjørte opp til bryllupet, til Jan og Hege, fra Rødgata, på Gullskogen, sommeren 2000, var det kanskje, så fortalte søstra mi meg, at hun Nina hadde tatt selvmord da, og det var etter at hu hadde flytta tilbake til Bergeråsen igjen da.

Etter at hu hadde bodd hos moren sin på Romsås, på 80-tallet, og på Lillehammer, på noe institusjon vel, og så i Oslo igjen vel, og så flytta hu visst tilbake til Bergeråsen igjen da, på 90-tallet.

Men da hadde ikke jeg noe bånd, heter det vel, til noe hus, eller noen folk på Bergeråsen akkurat lengre, så jeg prata ikke med henne, etter at jeg traff hu og en kar hu var sammen med, på Stovner Senteret, en helg jeg hadde perm fra militæret, var det vel, våren 1993, vil jeg tippe, for jeg og han typen hennes diskuterte EU osv., så det bråkte skikkelig, i en kafeteria, i kjelleren på Stovner Senter, hvis jeg husker riktig.

Så sånn var det.

Men nå får jeg finne på noe annet her.

Vi får se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter