Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 2. juli 2008

Mer om Dissimilis-gate. (In Norwegian).

KUNNE IKKE: Giske tenkte han skulle underholde presse-Norge med Dissimilis i dag, men da de først fikk henvendelsen, takket showgruppa nei.
Foto: Eirik Helland Urke

Så takket de nei til Giske

Dissimilis hadde ikke tid å spille for ham likevel.

CHARLOTT LOKLAND PETTERSEN, MARI LEXANDER

(83) Tips venn: Del

(Dagbladet.no): Han fikk kjeft for å ikke bry seg om psykisk utviklingshemmede og heller prioritere rockefestival, men da Trond Giske (41) ønsket å gjøre opp for seg - med pressekorpset tilstede - hadde Dissimilis ikke tid til å spille.

FOR KORT VARSEL: Dissimlis fikk for kort tid til å forberede seg.
Foto: Dissimilis

GENERALEN: - Jeg er fortsatt litt småsur på han der Giske, sier Kai Zahl.
Foto: SCANPIX

Emneord

dissimilis trond giske

annonse

annonse

- Vi ønsket å ha et kulturelt innslag på kulturministerens sommerpressekonferanse, er departementets forklaring på hvorfor Dissimilis ble bedt om å opptre for kulturministeren i dag.

Dissimilis-general Kai Zahl (75) er fremdeles litt småsur på Giske, som han selv sier det, og takket nei.

For kort varsel
- Henvendelsen kom for få dager siden. Den gruppen mennesker jeg jobber med kan man ikke bare tromme sammen til et show på kort varsel. På én måned kanskje, men ikke på et par dager.

- Vi har nettopp hatt en travel uke og folk hadde planlagt ferie etter denne, sier Zahl til Dagbladet.no og legger ikke skjul på at han mener forespørselen er noe spekulativ.

Giske selv sier til Dagbladet.no at han hadde forstått det slik at Dissimilis gjerne ville komme, men at de ikke kunne fordi mange av dem var på ferie.

- Men vi har tenkt at de skal være med på et arrangement til høsten, med litt bedre forvarsel, og det gleder vi oss til, sier han.

Takket nei

Tidligere denne måneden rettet Dissimilis-generalen hard kritikk mot Giske for å ha takket nei til Dissimilis årlige festival hvert eneste år siden han ble minister.

- Vi får alltid beskjed fra forværelset hans om at «kanskje han kan», «vi får se». Før årets festival ringte de og sa at det så ut som han kunne likevel, siden en utenlandstur hadde blitt avlyst. Derfor førte vi ham opp i programmet. Men så dukket det opp en masse andre ting han måtte dra på, sa Zahl til Dagbladet.no.

Blant disse andre tingene var blant annet et besøk på rockefestivalen Norwegian Wood på Frognerbadet.

Får mange henvendelser
Giske selv mente at kritikken var uberettiget.

- Jeg må si nei til 98 prosent av henvendelsene jeg får, og jeg kunne ikke komme på årets festival på grunn av private årsaker, sa han til Dagbladet.no, og påpekte at Dissimilis får en god slump med penger av Kulturdepartementet.





http://www.dagbladet.no/kultur/2008/07/02/539784.html

Jeg har skrevet tidligere, at jeg synes, at Giske, skulle ta med Dissimilis, på Øya-festivalen, til høsten, for å si unnskyld til Dissimilis, om at han skulker konsertene deres, og går på Aker Brygge, og for å vise, at han ikke bare er de pene pop-stjernenes Partyminister, men også de mongloides og hele Norges Partyminster.

Det virker som at Giske, kun vil være med, når det er noe kameraderi, eller pene popstjerner med i bildet, som passer til Partyminister-imaget hans.

Og Giske sier i en annen artikkel i avisa i dag at, 'Vi trenger mer kultur i Norge'.

Så Giske skal vedta mer kultur over statsbudsjettet.

Til og med kulturen skal vedtas.

Og ha komiteer og slikt da, til å passe på kulturen.

Men men.

Men tilbake til Partyminister-imaget til Giske.

Det virker som at Giskes posisjon, i Norge, er så sterk, at han kan bare gjøre som han vil, og ingen tørr å kritisere.

Med unntak av Dissimilis, som er de eneste i Norge, virker det som, som tørr å si fra til Giske.

Så man kan lure på hva resten av folka driver med i Norge.

Men samme det.

Jeg la også merke til, at Giske, kom med en kommentar, som jeg synes var et lite sleivspark, til Dissimilis:

Jeg må si nei til 98 prosent av henvendelsene jeg får, og jeg kunne ikke komme på årets festival på grunn av private årsaker, sa han til Dagbladet.no, og påpekte at Dissimilis får en god slump med penger av Kulturdepartementet.

Giske påpeker at Dissimilis får en god slump penger fra Kulturdepartementet.

Dette ser jeg på som en indirekte trussel, om at Giske, skal kutte i støtten til Dissimilis, hvis de ikke står på rett linje for Giske.

Så her ser vi Arbeiderpartiets politikk i praksis.

Giske støtter rockefestivaler og alt slikt, med knutepunkt-festival støtte, osv.

Men Dissimilis vil de kutte til.

Da jeg var på et møte i Unge Høyre, i Høyres Hus, i Stortingsgata, i Oslo, i 1990, var det vel, så lærte vi litt om hva som var Høyres politikk i slike saker.

Og det hørtes ganske fornuftig ut for meg i hvertfall.

Det var, at man skulle ikke støtte alle som hadde to bein, for da ble det ikke noe igjen til de som bare hadde et bein.

Men Giske og Arbeiderpartiets politikk, hva sier den.

Ikke hjelp de som har et bein (Dissimilis), men støtt de som har to bein. (De som vil gå på Rockefestival).

Så om Norge nå er anderledeslandet, eller bakvendtlandet, det lurer jeg på.

Men det er vel mer et bakvendtland, vil jeg si, hvor smartinger som Giske, får tulle og lyve, så mye de vil, uten at noen reagerer.

Så det er bra at vi har Dissimilis i Norge da, at de mongoloide står opp i hvertfall, når ikke de vanlige folka gjør det.

PS.

Her er mer om Giske og Dissimilis-gate osv., eller hva man skal kalle det.

http://johncons-mirror.blogspot.com/search/label/Trond%20Giske

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter