Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 2. august 2008

Jeg skulle skrive om Bjørg Eva Jensen, på Dagbladets kommentarfunksjon, så var ip-adressen sperret. (In Norwegian).



PS.

Her var forresten det jeg skulle skrive:

Stemmer det, Bjørg Eva Jensen, tok gull i OL i Lake Placid.

Det var Norges eneste gull, og hun var vel ikke favoritt, mener jeg å huske, det var vel søstra til Eric Haiden, eller noe.

Så da synes jeg det virka som at TV-kommentatorene osv., var veldig lettet, for det hadde vært veldig flaut, for Norge, å ikke fått et eneste gull, i OL.

Jeg bodde i Larvik, frem til 1979, og etter det, da flytta jeg fra moren min, til faren min, på Berger, nord i Vestfold.

Men jeg var ofte i Larvik i helgene, og besøkte muttern og søsteren min osv.

Om vinteren, det må vel ha vært vinteren 1981, vil jeg tippe, da var vi nede like ved togstasjonen der, jeg og noen kamerater.

Og da dukke det opp en engelsk journalist, som lurte på hvor Bjørg Eva Jensen bodde.

Det visste ikke jeg da, men jeg viste han skjerfet jeg hadde, blått og hvitt, som jeg hadde fått av farmora mi vel, etter at jeg ønska meg det til jul, eller noe, og forklarte at det var Everton skjerf.

Men han briten ble ikke så fornøyd, han ble sur siden vi ikke visste hvor Bjørg Eva Jensen bodde.

Men men.

Den gullmedaljen, som Bjørg Eva Jensen vant, den var skikkelig fin faktisk, det husker jeg, for den medaljen, var stillt ut, i en bank, eller noe, i Larvik, noen måneder etter OL, så det husker jeg at jeg så, en av helgene jeg var i Larvik.

Så sånn var det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

http://www.kjendis.no/2008/07/29/542126.html#comments_container

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter