Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 13. oktober 2008

HALLO VERDEN. (IN NORWEGIAN).

JEG ER I EN SITUASJON HVOR JEG BLIR TORTURERT AV POLITIET.

JEG HØRTE I 2003 AT JEG VAR FORFULGT AV 'MAFIAN', MEN POLITIET NEKTER Å ENGANG FORKLARE HVA SOM FOREGÅR.

JEG HAR OGSÅ VÆRT BEKYMRET FOR KOLLEGAER OG HVA SOM HAR FOREGÅTT PÅ JOBB OSV., SOM POLITIET NEKTER Å FORKLARE OM.

JEG HAR SKREVET OM DETTE PÅ BLOGG I ET ÅR NÅ.

INGEN GJØR NOE, ALLE BARE SER PÅ.

HVA SKJER?

HALLO?

MED VENNLIG HILSEN

ERIK RIBSSKOG

PS.

Jeg kommer meg ikke videre i livet mitt jeg, før jeg vet hva det er som har foregått, med den her 'mafian', og med de kollegaene på den forrige jobben osv., hvor det var ei jente som bare forsvant, og jeg syns ble byttet ut med en annen jente som ligna.

Noe helt sinnsykt.

Så jeg har fått mange sjokk, siden jeg fikk tryne ødelagt, og overhørte at jeg var forfulgt av 'mafian', i 2003.

Nå er tryne normalt igjen, men jeg veit fortsatt ikke hva det her 'mafian' er.

Jeg er i en slags unntakstilstand i livet mitt.

Det er som tortur, at ingen forklarer hva som foregår.

Politiet har jo ikke lov å drive med noe slags hemmelighetskremmeri, i samfunnet.

Det skal være et åpent samfunn, har jeg lært.

Så sånn er det.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter