Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 2. oktober 2008

Mer om sionisme og politisk korrekthet osv. (In Norwegian).

Quote:Originally Posted by Aslak
Ja, der har vi svaret! Mossad er på en vendetta mot arabere gift med lyshåra kvinner.

Ok,

er det sånn det fungerer.

Jeg har også lest det forresten, at jødene kontrollerer alle de store vestlige etterettningsorganisasjonene, som CIA og MI5 eller 6, eller hva de heter alle sammen.

Så om det er noe hold i dette, som avisene nevner fra tid til annen, om den jødiske verdenskonspirasjonen.

Nå blir det mye konspirasjons-snakking her, jeg skjønner det.

Så det er sikkert ikke alle jødene, som er med på dette, i tilfelle noen leser dette og føler seg støtt osv., for det er jo sånn man blir lært til, at det skal man ikke gjøre, støte fremmede kulturer osv., så får jeg ta med en 'disclaimer' her, at dette ikke er ment personlig, eller mot alle jøder, men det er sionisme og plutokrati osv., altså ikke anti-semitisme, men anti-sionisme.

Bare for å komme i forkant av eventuelle beskyldninger.

Siden jeg er så komfertabel om å skrive om de greiene her, siden det vel går litt på kant med politisk korrekthet osv.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog


http://www.spillegal.no/forum/showthread.php?p=419874#post419874

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter