Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 20. november 2008

Apenes-saken. (In Norwegian).

Styret i Fredrikstad Høyre opphevet onsdag kveld eksklusjonen av Georg Apenes, melder NRK.– Nå kan de steke i sitt eget fett. De har gått langt over streken, var Georg Apenes’ umiddelbare kommentar da NTB snakket med ham onsdag kveld.

Apenes ble ekskludert som medlem mandag kveld. Bakgrunnen for eksklusjonen var i hovedsak Apenes' uttalelser om ledelsen i fylkespartiet og Østfold Høyres stortingsrepresentant Martin Engeset. Apenes beskrev i et avisintervju fylkesledelsen som en junta og Engeset som inkompetent, og advarte velgerne mot å stemme på partiet.


http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2779860.ece

Nå kjenner ikke jeg denne saken så bra.

Men det må vel sies å være bra, at det er noen som tørr å bruke yttringsfriheten, og sier fra om hvordan tingene er, sånn som personen oppfatter det.

Og ikke begynner med noe hestehandel eller sånn som det sies at de gjør i Arbeiderpartiet, at 'noen har snakket sammen'.

Neida, her sier Apenes det offentlig, hvordan han mener tilstanden er i Høyre, i Østfold.

Nå vet ikke jeg om han har rett, men mye tyder vel på det, siden de som ekskluderte han fra partiet, måtte snu 180 grader, og melde han inn igjen.

Det er vel ihvertfall bra at yttringsfriheten brukes, det er vel ikke vits i å ha noen yttringsfrihet, hvis ingen bruker den likevel.

Slik som det virker som at forekommer en del, i det norske samfunnet, synes jeg.

Siden jeg har overhørt, at jeg er forfulgt av noe 'mafian', på Rimi Bjørndal, i 2003.

Men jeg har ikke sett at noen har brukt denne yttringsfriheten, til å forklare vanlige folk, om hva denne 'mafian' er.

Det har jeg ikke klart å se.

Så derfor synes jeg det virker som, at det å gjøre bruk av yttringsfriheten, det er det litt mangelvare på, i det norske samfunnet for tiden.

Så selv om Apenes er ganske direkte, og prater om at folk er udugelige og skal steke i sitt eget fett osv.

Så tror jeg alikevel at det kan være en bra ting, som andre kanskje også burde tenke litt på, om de skulle bruke yttringsfriheten de har litt mer.

Det er mulig.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter