Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 17. november 2008

Dagens StatCounter II: Noen i Serbia og Montenegro søker på 'erik ribsskog vi vil ha sannheten hjelp' og 'erik ribsskog du er i fare', på Google. (N).




http://www.google.com/search?hl=en&q=erik%20ribsskog%20vi%20vil%20ha%20sannheten%20hjelp&btnG=Search

http://www.google.com/search?hl=en&q=erik%20ribsskog%20du%20er%20i%20fare&btnG=Search

PS.

De søker også på:

erik ribsskog familie savner deg

http://www.google.no/search?hl=no&q=erik%20ribsskog%20familie%20savner%20deg&btnG=S%C3%B8k&meta=

Men det tror jeg ikke.

De sender meg ikke engang klærna mine, enda jeg har vært i Liverpool i snart tre og et halvt år nå.

Og onkelen min Martin, han har fyllt ut min selvangivelse i Norge, helt feil, og skrevet under med sitt navn, på en måte som virker som trygdesvindel, eller i allefall identitetstyveri.

Jeg skal se om jeg finner den nå:




Jeg ser også at det er en dame som har skrevet på den selvangivelsen.

Så her er det ikke bare onkelen min som har drevet med identitestyveri.

Han har nok noen medsammensvorne.

Og faren min har drevet med telefonsjikane.

Og stesøstra mi, eller dattra til dama til fattern, Christell, hun vil ikke snakke om gamle dager.

Og søstra mi har løyet om misbruk fra fattern, og har løyet om at den eldste broren til Christell, Viggo, er gigolo i USA.

Og hun vil ikke være venn med meg på Facebook.

Så hun søstra mi, Pia, hun tørr jeg ikke ha noe mer med å gjøre, hun må være noe lystløgner, eller noe.

Så sånn er det.

Bestemora mi, som egentlig er fra Danmark, Ingeborg, hun er så gammel og trett, så hun orker ikke å prate med meg, sier hu.

Og fattern og onklene mine, Runar og Håkon, samt fetteren min, sønnen til Runar, Ove.

De ville ikke ha noe med meg å gjøre lengre, sa de til meg, tidligere i år, på Facebook.

Og det har også vært masse tull, på begge sider av familien, opp gjennom åra.

Halvbroren min Axel, han kjenner masse kriminelle folk osv., så han vet jeg ikke hvor smart det er med å gjøre nå, som jeg har overhørt at jeg er forfulgt av noe 'mafian' osv.

Og kusina mi, Rahel, hu er i Argentina, så hun gidder ikke å hjelpe meg med å få tilbake klærna mine osv., fra onkelen min Martin i Larvik.

Og også viktige papirer, som lå sammen med klærna der, i en koffert, som jeg ikke fikk med meg, da jeg måtte rømme til England, for folk kom til gården for å skyte meg.

Men men.

Og tanta mi Ellen, hun sier jeg må prate med Martin, men han svarer ikke på mobil, og det vil jeg helst ta gjennom politiet, for fra han, så overhørte jeg en del ting, som tyder på at han var involvert i det her mordforsøket, i Larvik, i 2005.

Og han har jo forfalska selvangivelsen min også, som man kan se over.

Så at familien min savner meg, det tror jeg ikke noe på.

Det går vel på at de vil bruke meg som en slave igjen, på gården til onkelen min, som var sånn det var, da jeg bodde der, noen måneder, i 2005.

Så jeg mistenker at det er noe Illuminati-greier, eller noe, involvert.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter