Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 10. november 2008

Dagens StatCounter: Noen i Oslo søker på 'forelsket i erik ribsskog', på Google. (In Norwegian).



http://www.google.no/search?hl=no&q=forelsket%20i%20erik%20ribsskog&btnG=Google-s%C3%B8k&meta=

PS.

Nei, det tror jeg ikke at noen er.

Jeg er nok bare en, som politiet har brukt som noe 'target guy', mot noe mafia.

Og det har antagelig startet allerede da jeg bodde i Oslo, fra 1989 til 2004.

At politiet driver med noe slags menneskeofring.

At de har betalt familien min penger, for å bruke meg som noe offer, mot noe mafia, i Norge og andre land.

Noe sånt.

Så noe sånt er det nok som foregår.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS 2.

Det er nok antagelig derfor at jeg ikke får noe hjelp av politiet nå heller, selv om jeg har en gyldig sak mot Arvato/Microsoft osv.

Vil jeg nok tippe.

Noe sånt.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter