Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 14. november 2008

Registrerte meg som arbeidsledig. (In Norwegian).

Nå var jeg på 'the jobcenter', i Wilkinsons Sq., i Liverpool, og registrerte meg som arbeidsledig igjen, som jeg gjorde i januar 2007.

Da fikk jeg den jobben jeg har hatt frem til denne måneden, som company researcher, self-employed, for Packaging Europe.

Da jeg satt der, og fyllte ut de samme skjemaene som forrige gang.

Så kom det en dame bort til han rådgiveren jeg hadde møte med.

Så måtte jeg fylle ut enda et skjema.

(Som jeg ikke måtte fylle ut forrige gang).

Et på 3-4 sider.

Spørsmålene der, lignet på de spørsmålene, som immigrasjons-politiet, ved flyplassen i Detroit, spurte meg, i februar 2005, da jeg tok et fly over dit.

(Og ikke fikk komme inn i USA, av en eller annen kryptisk grunn).

Om hvor nære jeg stod familien min, og om jeg hadde noe linker til Norge, og om jeg var medlem i noen organisasjoner i Storbritannia osv.

Så det spørs nok om ikke politiet prøver å bruke vanlige folk, i noen forbindelse, og setter de inn der det er problemer med mafia e.l., i firmaer, eller noe sånt.

Noe New World Order-greier, som har begynt etter at politiet har fått utvidede fullmakter etter 11. september osv., mistenker jeg.

Så her er det nok noe snusk som foregår, hvis man er singel, så burde man passe seg når man drar til land som USA og England, ellers kan man ende opp med at politiet bruker en som noe spion, eller noe.

Noe sånt.

Så det tenkte jeg at jeg kunne skrive om, nå som jeg kom fra the jobcenter.

Jeg sier ikke at det er nøyaktig sånn, men noe rart er det nok, for jeg tror jeg ville husket det, hvis jeg hadde fått det skjemaet, i januar ifjor, da jeg var der forrige gang, i samme ærend.

Så sånn var det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

De spurte meg også om jeg hadde vært på Jersey, av en eller annen anledning

Det spurte de ikke om forrige gang, det tror jeg at jeg hadde huska.

Så sånn er det.

Bare noe jeg kom på.

Først så spurte han saksbehandleren, om jeg hadde vært ute av landet, (UK), på to år.

Det hadde jeg ikke.

Men da kom det en dame bort, og begynte å prate med saksbehandleren, om meg, og mine søknader da, mens jeg fyllte ut noen andre skjema.

Og da fikk jeg et skjema til, på 4-6 siden, å fylle ut, om jeg hadde familie og eiendeler i Norge osv.

Så sånn var det.

Det virka litt snodig at det skulle dukke opp en dame, å blande seg inn i møte, over hodet på meg, mens jeg fyllte ut noe skjema.

Så det var kanskje litt rart, det skjedde i hvertfall ikke forrige gang jeg var der.

Og nå er det litt mye rart som foregår, synes jeg, både her og i Norge, så da tar jeg med om sånne ting.

Så sånn er det.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter