Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 1. november 2008

Thomas Gjertsen om Rimi-Hagen. (In Norwegian).

"Den Rimi-Hagen saken er ganske pikant. Det dreier seg om at Rimi-Hagen mener å ha blitt frastjålet en rekke ting av en 28 år gammel mann, som av en eller annen merkverdig grunn har vært på litt vel mange overnattingsbesøk hos ham!"
- Kommentar til innbruddet hos Rimi-Hagen

"Det store spørsmålet nå blir jo: Hvor i himmelens navn er det blitt av skinn-nikkersen til Rimi-Hagen? Han bruker den visst bare når han går på ski.... Det vil med andre ord si at sjansen er overhengende stor for at Rimi-Hagen har klart å komme seg fra Kobberhaugshytta til Holmenkollen kun iført skistøvler, knestrømper og tangatruse!"
- Etter at Rimi-Hagen savnet en skinn-nickers etter et innbrudd

"Du er litt småkjip når du er milliardær og har hatt innbrudd, og benytter anledningen til å skaffe deg gratis skiutstyr!"
- Etter at Rimi-Hagen savnet skinn-nickersen sin etter et innbrudd

http://home.c2i.net/w-278296/mona/giertsen.html#rimi

PS.

Hva skjer så med Thomas Gjertsen?

Brakk armen i håndbak

26.10.2002 kl. 08:41 Kilde: VG

Nasjonalkomiker Thomas Giertsen (31) brakk armen under sitt komishow i Kristiansand i går kveld — etter å ha møtt sin overkvinne i en håndbak-duell.


ARME MANN! Thomas Giertsen ble påført brudd i armen, og tilbrakte deler av natten på Vest-Agder Sykehus med hodet over armen og armen i bind. Foto: Janne Møller-Hansen

Giertsens arm gikk i stykker med et smell ved 23-tiden på Kristiansand Scene - også kjent som Vaskeriet.

Thomas hadde eplekjekt utfordret en kvinne til manndomsprøve, med det resultat at kvinnen viste seg å være mannen totalt overlegen - til tross for at Giertsen er en hyppig gjest på treningsstudioer, avdeling for jernløft.

Showet avlyst

Mens damen kunne feire den rå seiren, ble Giertsen fraktet til Vest-Agder Sykehus med store smerter og brukket arm.

Dermed ble det en prematur avslutning på showet «Thomas Giertsen på klubb».

VG fikk bekreftet armbruddet av en representant for Kristiansand Scene klokken ett i natt.

Etter planen skulle Thomas ha opptrådt i Kristiansand også i kveld.

Men etter at det ble konstatert brudd i armen i natt, er kveldens show avlyst.

Giertsen var selv ikke tilgjengelig for kommentarer i natt.

Komikeren er for tiden på turn'e med klubbshowet sitt, og skulle etter planen ha opptrådt i Lillehammer, Molde, Ålesund, Halden, Ørstad og Hareid i nærmeste fremtid.

Det er uvisst om han vil klare å gjennomføre distriktsturneen.

Giertsen er dessuten booket inn på Holmestrand Fjordhotell 4. desember.


http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=9324582

Noen sammenheng?

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter