Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 12. desember 2008

Her er mer om diskusjonen om meg, (og ikke om loven om ærekrenkelser i Norge), på Dagblad-journalisten Astrid Melands blogg. (In Norwegian).

erik
desember 12, 2008 at 10:13 am
I dont care Erik.
Other people are allowed to comment on things you say you know.
Im not going to comment on your blog because you delete anything you dont want to see.

Erik Ribsskog
desember 12, 2008 at 7:46 pm
That’s not right at all.

The topic here, is the law in Norway, and not me as a person.

So I’m not going to endulge in discussions about me as a person here.

That’s how I reason.

If someone wants to contact me about something, then they can write on my blog or send me an e-mail on eribsskog@gmail.com.

As long as people are polite, and don’t call me names etc., then I answer them without deleting what they’re writing on the blog.

Just to try to explain about this.

Hope this is alright!

Sincerely,

Erik Ribsskog


http://astridmeland.wordpress.com/2008/12/09/for-en-h%c3%a6stkuk/#comment-651

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter