Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 24. juli 2009

Jeg skreiv om problemene i Rimi, på Dagbladets kommentarsystem, siden Rimi-Hagen har flytta til Sveits. (In Norwegian)

Erik Ribsskog sa, få sekunder siden:
RE: Stakkar
Enig,

jeg er en av de som var dumme nok til å jobbe i Rimi.

Butikklederne i Rimi, fikk alltid mye lavere betalt, enn lederne i de konkurrerende kjedene.

Jeg vant en stor Rimi-konkurranse, som butikksjef, på Rimi Langhus, i 2001.

'Rimi Gullårer', het den konkurransen, og bare tre butikker av ca. 100, i Stor-Oslo, klarte kravene.

Og gjett hva premien var?

Et brev og en kulepenn, fra Rimi-Hagen.

Jeg skulle hatt bonus, i år 2000, da jeg klarte alle budsjettkravene, må man vel si, på Rimi Nylænde, men jeg fikk ikke fem øre, jeg ble snytt av regionsjef Jon Bekkevoll & Co.

Jeg ble også lurt opp i mye stry, av distriktsjefer, da jeg jobbet som butikksjef, på Rimi Kalbakken, (en stor Rimi som pleide å være ICA Supermarked), men jeg prøvde å ta dette med regionsjef og driftsdirektør, da de var innom Rimi Kalbakken, enten påsken 2001 eller om det var 17-mai helgen 2001, men de ville ikke prate om problemene.

Så når noe var galt i Rimi, så ble det bare dyttet under teppe.

Jeg skulle begynne på Rimi Langhus, så da var det bare å glemme problemene på Rimi Kalbakken.

Enda jeg ble lurt i en felle der, av distriksjefene, så jeg måtte jobbe så mye, for å prøve å beholde jobben, at jeg sleit meg ut rimelig mye da, pga. dette.

Og hva har egentlig Rimi-Hagen gjort i Norge?

Han har kjøpt opp butikker fra enkeltstående kjøpmenn, som han har tynt penger ut av, ved å få bonuser fra leverandører og ved å betale markedets laveste lønn, til butikklederne i Rimi, som måtte være på tå hev natt og dag, i tilfelle alarmen gikk og slikt, og du kunne ikke ha ferie omtrent, for da var det en assistent, som kludra til tingene i butikken, for hvis du lærte opp en assistent, så tok distriktsjefen fra deg denne, og brukte som butikksjef i en annen butikk osv.

Det var den regla der.

Og hva har Rimi-Hagen egentlig gjort?

Jo, han har kjøpt opp de enkeltstående norske butikkene, (og også kjøpesenterne), og solgt de til utlandet, og puttet en formue i sin egen lomme, ved å slite ut en stor gjeng med mange hundre eller tusen butikkledere, som har jobbet omtrent som slaver, på mye lavere lønn, enn de andre kjedene.

En butikksjef i Kiwi, tjener f.eks. mye mer, enn en butikksjef i Rimi.

Hva kan dette komme av?

Ikke vet jeg, men noe rart er det.

Jeg kunne sikkert fortsatt hele kvelden, om de rare tingene i Rimi og i forbindelse med Stein Erik Hagen, men det er ikke alt jeg har i hue nå.

Hvis noen har noen spørsmål om hvordan det var å jobbe for Rimi-Hagen så får de heller spørre.

Mvh.

Erik Ribsskog


http://www.dagbladet.no/2009/07/23/nyheter/innenriks/stein_erik_hagen/skatteparadis/7329942/

PS.

Jeg skrev mer om Rimi-Hagen, mens jeg var igang:

skattepenger

http://www.dagbladet.no/2009/07/23/nyheter/fremskrittspartiet/innenriks/politikk/stein_erik_hagen/7331193/

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter