Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 24. juli 2009

Mer om problemene i Rimi og Stein Erik Hagen. (In Norwegian)

Erik Ribsskog sa, få sekunder siden:
RE: Hvem skal kjøpe hester til de kongelige nå?
Hei,

jeg er ikke rød-grønn jeg.

Jeg er liberal konservativ jeg.

Men jeg har jobba i Rimi i 12 år, hvorav 10 år som leder, og vært utsatt for litt av hvert, av tjuvtriks og røverstreker der, fra ledere oppover i systemet.

Jeg vant en stor Rimi-konkurranse, som butikksjef, 'Rimi Gullårer', og fikk en kulepenn i premie, av Rimi-Hagen.

Jeg fikk bra resultater, på Rimi Nylænde, på Lambertseter, i år 2000, men ble snytt for bonusen av regionsjef Jon Bekkevoll & Co.

Jeg ble lurt i en felle av distriktsjefene, da jeg begynte på Rimi Kalbakken, i år 2000, og da jeg prøvde å ta opp dette med driftsdirektøren, våren 2001, så nekta han å høre om hva som hadde skjedd.

Så problemene ble bare feid under teppet.

Og jeg jobba også mange år, med mye overtid, som assistent, med 140-150.000 i året.

Noe som var mye under det de andre kjedene betalte.

Det var til og med førstesideoppslag i VG og Dagbladet om dette.

Andre ledere, som har sluttet i Rimi, har ikke turt å si noe, pga. redsel for Rimi-Hagen.

Jeg bodde i Rimi-leilighetene i W. Thr. gt, på St. Hanshaugen før.

(Nå bor jeg i England, jeg har nemlig overhørt at jeg er forfulgt av noe som de kalte 'mafian', uten at jeg vet om det har noe med Rimi-Hagen å gjøre, men jeg har aldri vært noe kriminell eller noe, så det kan vel nesten virke sånn).

Og jeg ringte om parkeringsplass, i kjelleren, i 1998, og da sa en dame på hovedkontoret, at Stein Erik hadde lovet 'to guttenavn', å ha parkeringsplass der.

Jeg leste også noe rykte i Natt og Dag på 90-tallet, at Rimi-Hagen holdt to unggutter, med leilighet og bil, i Oslo.

Jeg så også noen sånne femi unggutter som stod ved postkassene der, en 17. mai, så hvem vet, om disse ryktene var riktige, at han noen slags slaver.

Jeg måtte ihvertfall jobbe som en slave, vil jeg si, som assistent i RImi, og på lav betaling.

Med mye hardt arbeid, jeg fikk alle de tyngste oppgavene, men jeg hadde vært i infanteriet, så jeg hadde et bra grunnlag for å jobbe hardt.

Men, da ble det jo mye utgifter til mat da, så etter mat og husleie, så var det ikke mye igjen av de 140.000 kronene i året, etter at rundt 30% skatt var trukket.

Så jeg det var flere år, som jeg jobbet som leder i Rimi, at jeg ikke dro på ferie.

Sommeren 1994 og 95 ihvertfall vel.

Men men.

Men har Rimi-Hagen skapt verdier, lurer jeg på.

De butikkene var jo der fra før.

Han lagde et system for å klare å utnytte folk som jobba som ledere, med markedets laveste lønninger, kan man kanskje si, og tynte så mye ut av de, at han fikk fyllt lommene sine med milliarder.

Pluss at han fikk mer rabatter fra leverandører da, siden han hadde flere hundre butikker.

Så han har nok utnytta en del tusen folk, vil jeg tippe, før han solgte Rimi-butikkene til Nedeland og Sverige, og kjøpesenterne til utlandet, og stappa milliardene i sin egen lomme.

Men det er mulig at det ble billigere pris på maten i Norge da, det er mulig.

Noen varer ble jo solgt med tap husker jeg.

Ofte varer fra Stabburet/Orkla osv.

Nå skal jeg ikke spekulere på hva de varene inneholder, men jeg gjør oppmerksom på, at storselgeren Pizza Grandiosa Original, ble trukket tilbake fra markedet i Sverige.

Så kan man lure på hva grunnen til dette var.

Fant svenskene noe greier i den norskproduserte Grandiosaen?

Hvem vet.

Lureri tror jeg det er nok av Rimi, på flere fronter, det er jeg ikke i tvil om, etter å ha jobbet i Rimi i 12 år selv, og fulgt med litt i avisene osv.

Så sånn er nok det.

Mvh.

Erik Ribsskog


http://www.dagbladet.no/2009/07/23/nyheter/fremskrittspartiet/innenriks/politikk/stein_erik_hagen/7331193/#comments_container

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter