Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 30. september 2009

Mysteriet Siv Jensen

siv jensen tsunami

http://www.nettavisen.no/nyheter/article2718392.ece

PS.

Hvorfor får ikke Norge vite mer om bakgrunnen til Siv Jensen?

Hun er leder for et av Norges største parti, og hun utropte seg selv til statsministerkandidat, under valgkampen, til stortingsvalget, nå i høst.

Men hvem vet noe om Siv Jensen?

Hvor er hun fra, hvem er foreldrene og søsknene?

Jeg skjønner at man vil skjerme privatlivet, men en som utroper seg selv til statsminister-kandidat, den må vel tåle søkelys på seg selv.

Det er jo snakk om en veldig viktig stilling, for hele landet.

Hva er det jeg synes er rart med Siv Jensen?

Jo, hun er på lister over Norges peneste damer, er det vel.

Men hun er ugift.

Og har vel aldri vært gift.

Og det eneste vi vet om familien hennes, var vel at søstra hennes lånte henne en 'Kokaii'-genser, på 90-tallet, når en fra KRF trodde at det stod noe med kokain, eller noe, var det vel(?)

Her savner jeg at pressen, prøver å skrive mer om Siv Jensens familie og livssituasjon.

For her lurer jeg på om det kan være noen ugler i mosen.

Carl I. Hagen, Fremskrittspartiets forrige leder, har også en veldig spesiell familiesituasjon.

Han har ingen venner eller familie, har jeg lest om han.

Han har bare Eli (Hagen).

Så hun er kone, elskerinne, partisekretær, venn, rådgiver, osv.

Nå sier jeg ikke at Carl I. Hagen skal finne seg en elskerinne, det er ikke det jeg mener, men er ikke det litt rart, at en ledende politiker, ikke har noen venner og familie?

Og den neste lederen i Fremskrittspartiet, hun har heller ikke noen 'ordentlig' familie, virker det som.

Og en i slekta mi, Fremskrittspartiet-topp Tybring Gjedde, i Oslo, han fulgte jeg litt med på, når jeg leste om valget i avisene, siden han er i slekta til mormora mi, og 'de falske Gjeddene', fra Danmark.

Og han hadde vel et par-tre millioner i formue vel, (stod det i en nettavis, på en liste over inntekt og formue, for Fremskrittsparti-toppene, i Oslo, i anledning valget).

Men ikke Siv Jensen, hun hadde ikke noe formue, tror jeg, hvis jeg husker riktig.

Altså Fremskrittspartiet, det er et parti som plutselig har dukket opp, fra Anders Langes Parti, et 'enmanns parti', og Fremskrittspartiet har ikke eksistert lenge, sånn som Venstre og Høyre osv.

Neida.

Fremskrittspartiet kom på 70-tallet, var det vel, og har først nå i de siste årene, blitt en reell maktfaktor.

De siste ti årene kanskje.

Så da burde pressen følge med litt på det her Fremskrittspartiet-greiene, og skrive om hva det egentlig er, i en politikk-historisk sammenheng.

Og de burde fortelle folket i Norge, hvem disse politikerne, i dette 'nye' partiet, som har dukket opp nesten fra ingensteder, (og rugget ved maktbalansen i norsk politikk, må man vel nesten si, på en måte som fikk Senterpartiet, til å bytte blokk, fra borgelig til sosialistisk), er.

Her er det noe greier som foregår, vil nok jeg tippe.

Her burde man se forbi floskler som 'grilldresspartiet' og 'dansebandpartiet' og prøve å finne ut hvem disse politikerne egentlig er, og hva Fremskrittspartiet egentlig står for, i en politikk-historisk sammenheng.

Det er min mening ihvertfall.

Nå tror jeg ikke akkurat at johncons-MIRROR, er stor nok, til å be om et intervju med Siv Jensen, så det her er det nok riksavisene i Norge, som må fokusere mer på, synes ihvertfall jeg.

Så sånn er nok det.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter