Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 5. januar 2011

Jeg oppdaterte på NHI sin Facebook-side

jeg oppdaterte på nhi sin facebook side

http://www.facebook.com/group.php?gid=2425370951

PS.

ØA aka. Øystein Andersen, (tremenningen min, adoptert fra Sør Korea, fra Lørenskog, nabokommunen, som ligger øst for Oslo), var også med en gang, på NHI, forresten, skoleåret 1991/92, må det vel ha vært, da NHI holdt til på Helsfyr, øst i Oslo, (for jeg kjente ikke så mange på NHI, det andre året, for de jeg hadde gått i første klasse sammen med der, de var allerede ferdige da, i 1991/92, for jeg hadde hatt et friår, skoleåret 1990/91, da jeg jobba heltid, på OBS Triaden, for å spare opp penger, til 2. året på NHI).

Så jeg syntes det var litt gjevt å ta med ØA på NHI.

Fordi da skjønte kanskje de 'i klassen'/årstrinnet mitt der, (som vel var cirka 200 studenter, som gikk 2. året på NHI, samtidig som meg), at jeg ikke var en asosial einstøing, selv om jeg vel ikke kjente noen av de, tenkte jeg.

Men men.

(Det første året jeg gikk på NHI, skoleåret 1989/90, så holdt de til på Kjelsås, selv om vel hun kontorsjefen Kari, kalte det for Frysja, (etter Akerselva, som rant forbi ved bussholdeplassen der vel, Frysja er visst et annet navn for Akerselva. Men men. Det stedet ble også kalt Nydalen, mener jeg å huske. Men men, kjært barn mange navn. Helsfyr var kanskje litt tristere, og mindre landlig/'naturskjønt', men det var nærmere der jeg bodde fra 1991, nemlig på Ellingsrudåsen.

Men men).

Jeg dro med ØA, for jeg trodde at han kanskje var litt interessert i data og programmering og sånn.

Siden han var så glad i Commodore og Amiga og dataspill, og sånn, på 80-tallet.

Jeg viste ØA noen spill og programmer jeg hadde laget, i datasalen der, etter forelesningen vel, (blant annet sikkert et hesteveddeløp-spill, som jeg hadde kalt 'Kentucky Derby', som jeg hadde laget, det året jeg gikk på datalinja, på Gjerdes Videregående, i Drammen, skoleåret 1988/89, og som jeg fortsatt var litt stolt av tror jeg, mens jeg gikk 2. året på NHI. Men men).

Jeg sneik med ØA inn bakerst i hovedauditoriet på NHI der.

(Inngangen der var bakerst i auditoriet, så det var ganske 'laid back', man slapp å gå forbi nede der foreleseren holdt til osv., som man måtte på HiO IU husker jeg, hvor jeg begynte å studere igjen, cirka 10 år etter dette igjen.

Men men).

En forelesningssal, som hadde plass til cirka 200 studenter vel.

(Cirka det samme som de største auditorene ved HiO IU og University of Sunderland, mener jeg).

Så ingen merka, eller klagde noe på, at ØA var der.

Men ØA er jo adoptert fra Sør-Korea da, så ingen ville vel være rasister, eller 'rasister', heller kanskje.

Hvem vet.

(Kanskje det var derfor ingen klagde, eller kanskje det var lov å ta med tremenningen sin dit, på NHI, for å se hvordan det var der).

Men men.

Så sånn var det.

Bare noe jeg kom på.

Så vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter