Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 26. september 2012

Jeg sendte en e-post til Holmsbu Vel






Gmail - Salg av eierandeler i Bergstø







Gmail



Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>









Salg av eierandeler i Bergstø









Erik Ribsskog

<eribsskog@gmail.com>




Wed, Sep 26, 2012 at 2:29 PM




To:
lhenaa@online.no


Cc:
haraldbentseng@gmail.com, gulliss@online.no, leonardl@online.no, roar.aannestad@ifs.no, kaodden@c2i.net, marianne.slinde@tbane.no, post@holmsbudata.no





Hei,

jeg har arvet etter mine grandonkler i Bergstø, gjennom min far, som jeg egentlig prøver å kutte ut, etter omsorgssvikt på 80-tallet.

Jeg prøver å få solgt eiendelene gjennom Tingretten i Drammen, men uten å lykkes.


Har Holmsbu Vel noe råd til meg?

Jeg bor som ganske fattig arbeidsledig i England, og skjønner ikke hvordan jeg skal få kommet ut av denne flokken.

Kanskje dere har noen råd eller kanskje noen av deres medlemmer ønsker å kjøpe dette.


Sender med mer informasjon om hva jeg eier, fra advokat Øvergaard, (som jeg har klaget på til Advokatforeningen, (med lite hell riktignok), siden han ikke ville hjelpe meg med å selge dette).

Mvh.


Erik Ribsskog




4 attachments
arv1.jpg
73K
arv2.jpg
64K
arv3.jpg
40K
arv4.jpg
29K

PS.

Her er mer om dette:

arv1

arv2

arv3

arv4

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter