Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 25. juni 2013

Og enda mer fra Facebook









Du lurer på hva denne 'mystiske' bygningen mellom Jegersborggate 14 og Jegersborggate 16 egentlig er for noe rart. (Jeg har bodd i Jegersborggate 16, og jeg veit ikke det).

Du lurer på hva denne 'mystiske' bygningen mellom Jegersborggate 14 og Jegersborggate 16 egentlig er for noe rart. (Jeg har bodd i Jegersborggate 16, og jeg veit ikke det).


Liker · · Ikke følg innlegget lenger · Del · lørdag kl. 12:20





  • 9 personer liker dette.



  • 3 av 55







  • Erik Ribsskog Marianne Rosvold:

    Kom forresten på det.

    At en gang, som min kamerat, (vi bodde da begge på Bergeråsen), Kjetil Holshagen og meg, var i Drammen, så skulle vi sitte på med mora hans hjem, (var det vel).
    ...Vis mer





  • Marianne Rosvold Var nok ingen skylledamer på Bryggeriene for 50 år siden heller. Var vaskemaskiner og gjennomlysing av flasker da også. Men ikke med laser da. Aas Bryggeri eksisterer jo enda. Er vel Norges eldste Bryggeri tror jeg.







  • Erik Ribsskog Joda, stemmer det.

    Jeg var så glad i et flaskeøl, som het Aass Fatøl, (husker jeg), da jeg var russ, osv.

    Og det stod vel på ølflaskene at Aass var Norges eldste bryggeri, (hvis jeg ikke tar helt feil).

    Da jeg jobba som butikksjef, i Rimi-kjeden, i Oslo, fra 1998 til 2002, så hadde vi en gang et butikkleder-møte, på Ringnes bryggeri sin pub, på Øvre Grunerløkka, (i Sannergata, like ved der trikken opp til Torshov går), og der fikk vi drikke to-tre øl gratis da, (husker jeg).

    (Jeg vet ikke om det het Frydenlund bryggeri der i gamle dager.

    Eller hva det kan ha vært).

    Også rart at Aass bryggeri har et flaskeøl, som heter 'Aass Fatøl', (må man vel si).

    Men det ølet smakte godt, (husker jeg at jeg syntes).

    Kanskje det er mora til Kjetil Holshagen, (som var med meg på besøk til Larvik, da vi skulle på dansketur, med Petter Wessel. Han var også innom han Morten med rødt hår, som bor oppafor sykehuset, sett fra Jegersborggate, og vi så på filmen Gjøkeredet, på video der, vel, Frode Kølner, Kjetil Holshagen, Morten og meg. Hvis ikke det var min tremenning Øystein Andersen, som var med dit, en seinere gang), som har laget oppskriften, på det ølet.

    Hvem vet.

    Mvh.


    Erik Ribsskog










    Bloggarkiv

    Populære innlegg

    Om meg

    Bildet mitt
    Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

    Totalt antall sidevisninger

    Etiketter