Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 6. juli 2013

Mer fra Facebook









Du vet du er fra Larvik: Når du har hilst på Fram Frank, en artigkar i by-bildet for 20 år siden og mere, sammlet på poser til falken gjorde han også, og var veldig snill husker jeg, men litt "skummel"
Liker · · Ikke følg innlegget lenger · Del · torsdag kl. 19:03



  • 2 personer liker dette.







  • Kjell Øritsland Det kan vi leve med, det hender jo til og med at vi gjentar oss sjøl




  • Erik Ribsskog Er det han med capsen dere prater om?


    (Bilde fra Roy Olsen sitt nettsted:

    http://trips.rool.no/avsporing_i_larvik).
    ...Vis mer

    Erik Ribsskogs bilde.





  • Petter Rolf Hansen jepp, sorry, mente finn selvsagt, ikke lett etter over 20 år, flyttet for mange år siden også, men....er jeg undskyldt ?





  • Marianne Rosvold Kanskje du er for ung Petter Rolf Hansen. Det er vi eldre enn deg som husker sånt best tror jeg.





  • Erik Ribsskog Mener at det var de to rare kara der, som trodde at søstera mi Pia, var en gutt, en gang, som søstera mi og jeg hang i Jegersborggate, (vi gikk av en eller annen grunn, på fortauet, mellom huset vårt i Jegersborggate 16 og Herregårdsbakken), vinteren 1978.


    Tror det må ha vært han minste, (Finn var det vel), som sa 'hallå guttær', til oss.

    Og lillesøstera mi Pia syntes at dette var artig, (mener jeg å huske).

    Mvh.


    Erik Ribsskog
    for noen sekunder siden · Liker















  • https://www.facebook.com/groups/410957598950304/

    Bloggarkiv

    Populære innlegg

    Om meg

    Bildet mitt
    Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

    Totalt antall sidevisninger

    Etiketter