Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 12. september 2013

Jeg tror det her må være han kateketen, (som han ble kalt), som ble arg, (sånn som jeg husker det), da jeg sa det, at jeg skulle dra på noen av de obligatoriske konfirmasjons-gudstjenestene, i forbindelse med at jeg var på helgebesøk, hos mora mi, i Larvik, (som bodde på Tagtvedt, på den her tida). Det funka forresten dårlig. Mora mi lo vel bare dette bort, (hvis jeg i det hele tatt fikk forklart om dette, siden mora mi ofte var litt stressa/opprørt/tøysete, da), så det ble ikke noe av. Jeg lurer også på om han presten, (til høyre for kateketen), var han, som kalte farfaren min Øivind Olsen, for 'Eivind', i begravelsen hans, (som jeg vel har skrevet om, i Min Bok). Hm

arg kateket

https://www.facebook.com/groups/266282843489204/?fref=ts

PS.

De tre altertavlene, (i bakgrunnen, på bildet).

Det må vel være de tre altertavlene, som direktør Jebsen, (som bodde på Berger gård), donerte til Berger kirke, rett etter krigen.

(På den tida som farmora mi Ågot, jobba som tjenestepike for han).

Som jeg vel har skrevet om, på bloggen, tidligere.

(Etter at jeg vel fant en artikkel, om dette, i VG's eller Aftenpostens avisarkiv, (for noen få år siden), må det vel ha vært.

Noe sånt).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:

fabrikkeier jebsen

http://johncons-mirror.blogspot.co.uk/2009/08/berger-kirke-var-norges-eneste.html

PS 3.

Her er forresten den gamle altertavla, (gjemt bort i tårnet, ikke så langt unna kirkeklokka vel, antagelig):

den gamle altertavla

https://www.facebook.com/groups/158867840907612/?fref=ts

PS 4.

Enda mer om dette:

enda mer om altertavle

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151182846762504&set=o.158867840907612&type=3&theater

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter