Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 13. november 2013

Jeg sendte en ny e-post til Spesialenheten





Gmail - Til Erik Ribsskog








Gmail



Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>










Til Erik Ribsskog










Erik Ribsskog

<eribsskog@gmail.com>




Wed, Nov 13, 2013 at 11:12 AM





To:
post <post@spesialenheten.no>








Hei,

ok, jeg har også mange gamle saker, hos dere.

For eksempel så nektet lensmannen i Svelvik, (nemlig Håkestad, het han vel), å etterforske en omsorgssvikt-sak, mot min far.


Ettersom at jeg hadde en blogg, hvor jeg skrev om saken på.

Det blir som at en avis skriver om en sak, (mener jeg).

Så det er en veldig tynn unnskyldning, mener jeg.

Har dere kommet noen vei, i den saken?

Mvh.

Erik Ribsskog



2013/11/13 post <post@spesialenheten.no>




Det vises til e-poster sendt til Spesialenheten for politisaker, som De ber Spesialenheten videresende til den engelske spesialenheten (IPCC).  


Spesialenheten for politisaker har ingen formell tilknytning til IPCC og har ingen annen kontaktinformasjon til IPCC enn det som er å finne på enhetens hjemmeside.

Vi kan således ikke hjelpe Dem og ber Dem benytte noen av de øvrige kanalene IPCC kan kontaktes via.


Mvh


Marit Wefling Storeng

etterforskingsleder


Spesialenheten for politisaker,


etterforskingsavdeling Øst-Norge
Postboks 792, Sentrum, 0106 Oslo

Tlf.:   62 55 61 00

Fax:  62 55 61 81



SpesEnhet_logo














Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter