Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 1. mars 2014

Spillegal tuller med meg, fordi at jeg klarte det, å steike kyllingbryst og chips, da jeg bodde, i Leather Lane. Noe sånt

kyllingbryst leather lane

¨http://www.spillegal.no/members/andrine-ribsskog.3572/

PS.

Det er ikke vanskelig, å steike kyllingbryst og chips.

Man kan bare late som at det er Grandiosa.

(Og sette dette inn i steikovnen, rett fra fryseren).

Og så steiker man dette, i cirka 40 minutter, (var det vel).

(Man kan godt steike det, på samme temperatur, som Grandiosa, (eller litt lavere), mener jeg å huske).

Og så kan man godt sjekke det, at kjøttet er gjennomstekt.

(Ved å skjære kyllingfileten i to).

Ihvertfall de første gangene, som man lager, denne retten.

(Til man liksom husker, hvor lang tid det tar, å få kjøttet gjennomstekt.

Noe sånt).

For det er visst viktig, at kyllingen, skal være gjennomstekt.

For det kan visst finnes noen slags små dyr, (eller noen slags bakterier, eller lignende), inni kyllingen, som kan være skadelige.

(Noe sånt).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Hvis jeg husker det riktig.

Så stekte jeg kylling-bitene, i cirka 40 minutter.

Men chipsene kan nok bli litt svidd, hvis de steikes, så lenge.

Så jeg satt en slags alarm-klokke, til å ringe, etter cirka 20 minutter.

Og så satt jeg inn chipsene også, i steikovnen.

(Jeg brukte vel to små 'steike-brett', som jeg kjøpte, på Tesco.

Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv