Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 26. september 2015

Enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Infomøte i Oslo
Erik Ribsskog     Sat, Sep 26, 2015 at 12:15 PM
To: juridisk
Cc: info@goxplore.no
Hei,

dette er trakassering som følge av ID-tyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om ID-tyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ----------
From: GoXplore
Date: 2015-09-02 10:04 GMT+02:00
Subject: Infomøte i Oslo
To: eribsskog@gmail.com


Heisann Erika,

Håper du har det bra og at du har fått tittet på brosjyren vi sendte deg lørdag den 15 august 2015! Ettersom du var interessert i å lese om våre programmer tenkte vi det kunne være av interesse å fortelle deg at vi i GoXplore holder informasjonsmøte i nærheten av Høvik!

Reisekveld GoXplore holdes i Markveien 55, Oslo tirsdag 08 september fra kl. 18:00. Møtet er selvfølgelig gratis, men det er fint om du melder deg på her på Facebook.

Vi starter kl. 18:00 og er vanligvis ferdig til kl. 19:30. Blir det mange spørsmål tar vi selvfølgelig tid til de. Kom og bli inspirert til å dra på ditt livs eventyr! Mer informasjon om våre informasjonsmøter kan du finne på http://www.goxplore.no/infomoeter.

GoXplore tilbyr Work & Travel, frivillig arbeid med mennesker/barn eller med dyr og Teach & Travel i land som Australia, Canada, Sør-Afrika, Zimbabwe, India, Nepal, Argentina, Ecuador & Kina. Bildene under er tatt av våre deltakere rundt omkring i verden og viser hvordan de har det akkurat nå. Klikk på bildet for å se originalen på Instagram.

Har du spørsmål så er du hjertelig velkommen til å ringe oss på 22 35 80 20 eller sende en mail til info@goxplore.no. Mulighetene er mange og vi hjelper deg gjerne på vei!

Håper vi sees i Oslo Erika; there is more to GoXplore!

Hilsen alle oss i GoXplore,

Elin, Rabiya, Siren, Siril, Susanne og Sam

PS. Vi sender bare disse informasjonsmailene når vi har informasjonsmøter i nærheten av der du bor og opptil 1 år etter at du har bestilt brosjyre. Klikk her dersom du ikke ønsker å motta disse mailene.

Bloggarkiv