Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 10. november 2015

Mer fra Facebook

  • Samtale startet 20. mars
  • Erik Ribsskog
    20.03.2015 11:43
    Erik Ribsskog
    Hei,
    er du den Mona Hansen, som min far, hans samboer Haldis, hennes datter Christell og jeg, besøkte, i en drabantby, i København, sommeren 1980?
    (Vi var på vei, til sydenferie, i Jugoslavia.
    Min fars yngre brødre Runar og Håkon hadde kjørt ned før oss, med sine familier, og likeså Roger Stenberg og dem, (som var familie-venner, må man vel si).
    Bare lurte på om det var riktig Mona Hansen.
    Du hadde visst klatra opp i et tre en gang, og sitti der hele natta, siden at du var så forelska, i onkel Haakon.
    Mvh.
    Erik Ribsskog
  • søndag
  • sø.Mona Hansen Heimdal har godtatt forespørselen din.
  • Mona Hansen Heimdal
    08.11.2015 18:19
    Mona Hansen Heimdal
    Nei dessverre er jeg nok feil Mona
  • I dag
  • Erik Ribsskog
    09:58
    Erik Ribsskog
    Ok,
    den historia var så morsom, husker jeg, (på 70-tallet).
    (Bestemor Ågot forlalte at det var ei, som var så forelska, i onkel Håkon, at hu klatra opp i et tre, og satt der hele natta.
    Så den historia glemmer jeg nok aldri, vil jeg tippe på).
    Men takk for svar ihvertfall, da veit jeg, at det av ei annen Mona Hansen.
    (Som skulle være det riktige navnet, ifølge faren min.
    Og vi var også på besøk, hos hu 'klatre-dama', i Danmark, husker jeg, sommeren 1980, på vei til Jugoslavia).
    Igjen takk for svar!
    Mvh.
    Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter