Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 4. april 2016

Og enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Påsketilbud; Vi har testet pappvinene for deg – her er den du bør velge🐥
Erik Ribsskog     Mon, Apr 4, 2016 at 2:45 PM
To: juridisk
Cc: dbid@dagbladet.no
Hei,

dette er trakassering som følge av identietstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ----------
From: Dagbladet Pluss
Date: 2016-03-21 10:58 GMT+01:00
Subject: Påsketilbud; Vi har testet pappvinene for deg – her er den du bør velge🐥
To: eribsskog@gmail.com


Dagbladet Pluss og eAvis
Les eposten i din nettleser


De beste historiene

Husk at onsdag klokken 15 er siste mulighet for innkjøp av vin. Vi har testet pappvinen for deg.


For mange er påsken forbundet med sol, appelsin, kvikklunsj og skiturer. Men det er også høytid for late dager, lave skuldre og mye godt lesestoff mellom hendene. En perfekt tid for Dagbladet Pluss!

Som abonnent får du hele avisen som eAvis hver dag på PC, nettbrett eller mobil. Magasinet er selvsagt også med, og i tillegg får du full tilgang til alle saker merket med "Dagbladet Pluss" på dagbladet.no. Her finner du en rekke saker innenfor ulike kategorier - alt fra vitenskapsartikler til sex- og samlivsspalten, bokanmeldelser og vintester.

Akkurat nå har vi kampanjepriser, og du sparer 50 % på alle våre abonnement. Bli abonnent nå, og les våre vinanbefalinger til påsken!

Med vennlig hilsen
Dagbladet Pluss
KJØP ABONNEMENT
    Facebook
    Dagbladet Pluss
Vi ønsker å gi deg dette knalltilbudet fordi du på et tidspunkt, enten har vært abonnent på Dagbladet Pluss, har svart på en undersøkelse, deltatt i en konkurranse eller har en DBID-bruker hos oss.
Abonnementene autofornyes og kan sies opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Les vilkår her.
Tilbudet gjelder til 28. mars 2016.

Ønsker du ikke å motta epost fra oss, meld deg av her.
Eller ta kontakt med oss på dbid@dagbladet.no

Dagbladet AS • Karvesvingen 1 • 0579 Oslo • Norway
Telefon: 24 00 10 00

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter