Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 4. oktober 2016

Og enda enda enda enda enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Scenen står klar for deg - grip sjansen!
Erik Ribsskog     Tue, Oct 4, 2016 at 5:52 PM
To: juridisk
Cc: "post@piv.no" , post@muno.no
Hei,

dette er trakassering som følge av identietstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).

PS 2.

Sender også kopi, til Personvernnemda, siden at Datatilsynet ikke tar de mange sakene, som jeg har sendt de, på alvor, (kan det virke som).


---------- Forwarded message ----------
From: Muno musikkskole
Date: 2016-08-18 18:00 GMT+02:00
Subject: Scenen står klar for deg - grip sjansen!
To: eribsskog@gmail.com


Scenen står klar for deg - grip sjansen!  
                     Lese i din nettleser? Klikk her
SCENEN STÅR KLAR

I september lanserer vi vårt nye prosjekt Performance Week. Vi vil gi alle elever sjansen til å utvikle seg gjennom fremføring i enda større grad. Prosjektet vil bli ganske annerledes fra en vanlig elevkonsert, og rammene gjør det komfortabelt for både nybegynnere, viderekomne og skal fungere for alle aldersgrupper. Les mer...
INTERNASJONAL DEBUT
Tidligere Muno-elev, Eskil Dante, slapp 17. juli sin debutsingel. Låten er en smakebit fra hans EP som kommer i høst. Vi syns det er stas når tidligere Muno-elever lykkes nasjonalt og internasjonalt!
Les om Eskil og hør låten
VI UTVIDER VÅRT TALENTPROGRAM
I høst satser vi enda større og utvider vårt talentprogram. Elever som vil utfordre sitt musikalske talent får et ekstra tilbud ved flere av våre avdelinger. Programmet er tilgjengelig i Asker, Oslo og Lillestrøm.
Info og påmelding
Ikke elev ennå? Vi gir deg en GRATIS prøvetime!

   

WWW.MUNO.NO
    Facebook
    Hjemmeside
    Instagram
    Epost
    TVMuno
Copyright © 2016 Musikkundervisningen Norge AS, alle rettigheter.

Du får dette nyhetsbrevet fordi du er kunde hos oss eller har vist interesse for Musikkundervisningen Norge (Muno) på vår nettside. Du kan når som helst melde deg av dette nyhetsbrevet.

Vår adresse:
Musikkundervisningen Norge AS
Alfheim 26, 1384 Asker

Epost: post@muno.no
Telefon: 920 11 622

Jeg vil oppdatere mottakerinnstillinger eller melde meg av fremtidige nyhetsbrev.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter