Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 12. september 2017

Mer fra Liverpool

I går, så var jeg, hos RBS, (i Dale Street), for å melde, om adresseforandring.

RBS hadde ingen folk, i sin resepsjon, (må man vel kalle det).

Så jeg gikk til kassene.

Og der satt det, ei Michelle, som muligens er den samme Michelle, som jeg hadde et møte med der, (for cirka ti år siden), angående at jeg byttet 'lønnskonto', fra Barclays til RBS.

Og hu Michelle tulla, (vil jeg si).

For hu lot som, at hu ikke hørte, hva jeg sa.

Så jeg måtte prate kjempehøyt.

Og jeg tok også opp det, at da jeg skulle betale husleia, (den dagen jeg fikk nøklene, til den nye leiligheten), så måtte jeg bruke Nordea-kortet mitt, for RBS-kortet virka ikke, (selv om det skulle ha vært, nok penger, på den kontoen, siden at jeg har satt inn diverse reisepenger der, osv.).

Men hu Michelle sa, at det hadde vært 'no attempts of payment', på den aktuelle dagen.

Så hva som egentlig har foregått, det virker ikke, helt klart.

(Vil jeg si).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Jeg våkna tidligere i dag, av at en av naboene, (det er ganske lytt her tydeligvis), snakka høyt, (på utenlandsk), i telefonen.

Og da satt jeg på TV-en.

(For å slippe å høre på, den 'brumminga').

Og det var tilfeldigvis et program, (på BBC2 vel), om den britiske landskapsmaleren John Constable.

(Noe sånt).

Og da våkna jeg litt.

For jeg har jo brukt nicket johncons/john_cons, siden 1997.

Men det nicket har altså ikke noe, med denne landskapsmaleren, (John Constable), å gjøre.

Jeg har skrevet om, i mine memoarer, (i 'Min Bok-bøkene'), om hvordan det hang sammen, at jeg begynte å bruke, det nicket, (mens jeg bodde, i Rimi-leilighetene, (som visst ble kalt 'Rugekassa'), på St. Hanshaugen).

Men det er mulig, at det britiske politiet, tenker på John Constable, (som vel betyr 'John Konstabel'), når de ser nicket mitt.

Og så begynner de muligens, å tulle med meg da, (siden at de kanskje synes, at det liksom er dem selv, som er konstabel).

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 2.

Her er mer om dette:

john constabel wiki

https://no.wikipedia.org/wiki/John_Constable

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter