Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 6. februar 2018

Jeg visste ikke at min fars stesønn Jan Snoghøj var bifil. Hm

jan snoghøj bifil hm

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=539587259759530&set=p.539587259759530&type=3&theater&ifg=1

PS.

Tom Bråthen, (som Jan holder tissefanten til, på bildet), var ofte på besøk hos Jan, (med kamerater), det året som jeg var utvekslingselev, i Drammen, (skoleåret 1988/89).

For min far mente at jeg burde sove over, hos Jan, (som bodde i et nedlagt bedehus som min far og hans samboer Haldis Humblen, (Jan sin mor), hadde kjøpt, i Rødgata), natt til de lørdagene, som jeg skulle jobbe, på CC Storkjøp.

Og fra den tida, (jeg overnatta i Rødgata, (på Gulskogen), noen ganger, for syns skyld liksom, (eller hva man skal si), før jul, mens etter jul, så ble disse besøkene mine der mer sjeldne, for Jan skulle på en lang ferie osv., mens Tom Bråthen og de skulle pusse opp badet hans, (for 30.000), vel).

Men jeg så ikke noe lignende, (av det på bildet ovenfor), de kveldene som jeg var på besøk, hos Jan og dem, på Gulskogen.

Jan klagde over at når hans kamerater hadde sovet, i 'klokker-senga', (rett opp trappa fra første etasje), så var det alltid masse sæd-flekker, på sengetøyet.

(Noe sånt).

Men jeg sov på en madrass, på gulvet, (foran TV-en), i 'preste-stua'.

Så jeg hadde ikke noe privatliv der liksom, (for å si det sånn).

Så denne ordningen, til min far, (om at jeg skulle sove over hos Jan, før lørdags-vakter på CC Storkjøp), var litt spesiell, (må man vel si).

(Noe sånt).

Så sånn var nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter