Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 7. juli 2020

Og enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Velkommen til din nye middagshverdag!
Erik Ribsskog 7. juli 2020 kl. 12:31
Til: juridisk
Kopi: elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, kundeservice@godtlevert.no
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: Godtlevert
Date: tor. 25. jun. 2020 kl. 13:16
Subject: Velkommen til din nye middagshverdag!
To:



Velkommen til din nye middagshverdag!

Takk for at du vil lage middag sammen med oss. Nå er det bare å lene seg tilbake og glede deg til matkassen kommer på døren. Vi håper du får mange fine stunder rundt middagsbordet med smakfulle, sunne og varierte middagsretter.

Leveringsinformasjon
Navn: Erik Løvenbalk Ribsskog
E-post: eribsskog@gmail.com
Mobil: 48621954
Adresse: (Sensurert av johncons-blogg)
Postnummer: (Sensurert av johncons-blogg)
Poststed: BEKKESTUA

Din første matkasse kommer Søndag 16:00:00 - 22:00:00, 07/05/2020 00:00:00 +00:00, og du får leveranse Hver Uke.
Gå til Min Side
Informasjon om koronaviruset
Vi har kapasietet og leverer som normalt, men på grunn av koronaviruset har vi besluttet å midlertidig endre leveringsrutinene våre.

Fra og med din kommende levering og inntil videre, kommer sjåføren, ved levering, til å ringe på dørklokken/porttelefonen din, og stille matkassen ved døren. Når kassen er satt utenfor døren din, kommer du til å få en SMS som forteller at matkassen er satt igjen. Husk å slippe sjåføren inn i oppgangen om du bor i blokk. Sjåføren har dessverre ikke mulighet til å ta med seg papp i retur i denne perioden.

Vi kommer til å oppdatere deg fortløpende, om det kommer ny informasjon. Les mer om våre leverings- og hygienerutiner via knappen under.
Les om våre tiltak mot koronaviruset

Du bestemmer!
Du kan bytte mellom våre ulike matkasser eller velge retter fritt på Min Side. Din hverdag, du bestemmer! Fristen for å gjøre endringer er tirsdag kl 23:59 uken før levering.

Last ned appen vår
Få komplett oversikt over dine levering, oppskrifter og kommende retter med appen vår for iPhone eller Android

Frokostprodukter
Hver uke kan du velge mellom et utvalg av produkter som passer perfekt til frokost og lunsj. Du kan velge dine faste produkter som blir levert med matkassen hver uke du har levering. Eller du kan gå inn å legge til på ukesbasis.

Legg inn kortbetaling
På Min Side kan du legge inn kort som betalingsmetode. Da trekker vi kortet ditt uken du mottar levering, og du slipper fakturagebyr.
Lurer du på noe? Sjekk om du kan finne svaret her.
Hvis ikke kan du ta kontakt med kunderservice
Du mottar denne mailen fordi du har en kundekonto hos oss.
Du kan endre dine kontaktpreferanser her
Følg oss!
fb ig sc
Godt Levert

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter